Zochna 22.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 On tera - kolaborant pełną gębą ale, spytam ....bo- gość był aczkolwiek ciekawy był a tak sie zastanawialam , kto pierwszy zateskni Zielona - nie wiem czy Ci wspolczuc czy zazdroscic Zartuje oczywiscie. Widac ma cos z deklem, ze tak powiem. Najwyrazniej. Ale chyba nie moze byc grozny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 chyba niegrozny - bo jakos go za moimi drzwiami (z siekiera hehe ) nie widze ... ale skutecznie obrzydzał kozystanie na forum wkurzalo mnie mocno ze wchodzilam na forum i na widok komunikatu " masz prywatna wiadomosc" dostawałam nerwowego skurczu żołądka :/ (a potem np. ulgi jak okazywalo sie ze to ktoś inny napisał, lub jeszcze wiekszego jak okazywalo sie ze to jednak "on" ) moze to glupie moze "nie powinnam sie przejmowac" ale niestety nie zawsze daje sie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Fakt... Nieciekawie to wyglądało, a cały czas robił wrażenie że tęskni za Twoją obecnością (często się na forum o Ciebie dopytywał), że po prostu mu się bardzo podobasz sloneczko - hmmm... jakby to powiedziec - nie tylko ja bylam "obiektem westchnien" pana ns i wiem doskonale ze "molestował" swym uczuciem na privie i inne forumowiczki (nie bede zdradzac kogo bo takie informacje wymienialysmy prywatnie i nie mam upowaznienia zeby zdradzac kogo ) tyle tylko ze te inne troszke łagodniej i nie eskalowalo to az w takim kierunku jak u mnie (czemu akurat "wybuch" byl przy mnie - nie wiem, moze dlatego ze odpysknełam pare razy i sie wkurzyl a moze z racji stazu "uczucie" bylo zbyt silne ...ehhhh ) ja napisze tylko ze z takim przypadkiem i takimi akcjami nie spotkalam sie nigdzie do tej pory! a na forum muratora i innych (min GW) jestem od przynajmniej 4 lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zielonooka, no cóż, jestem zaskoczony tą sytuacją. Nie zachowaniem NS-a jednak, bo wiadomo powszechnie na co go stać, a twoim Jeśli rzeczywiście odczuwałaś realne zagrożenie działaniami tego indywiduum, a tak wynika z twoich postów (wizyta w realu, telefony, grozby itp.) to wymysliłaś, ze antidotum na to będzie skarga do administratora forum i zrobienie z siebie ofiary przed redakcją? Chyba popadłaś w megalomanię. Ja rozumiem dyskomfort z powodu idiotycznych priwów i nachalności na forum. Ale jedynym rozsądnym działaniem, jeśli powtarzam, czułaś się naprawdę osaczona, było natychmiastowe zgłoszenie sprawy policji. Wbrew obiegowym opiniom oni grożby karalne traktuja poważnie. Prawdopodobnie jedno pismo z komendy usadziłoby gościa na zadku. A ty wymysliłaś, że jak facet, w twoim mniemaniu ocierający sie o psychopatie, nie wejdzie na forum, to zapomni jak masz na imię i gdzie mieszkasz? I że w ciągu ułamków sekund poleje keczupem i zje swój notatnik z zapisanym twoim numerem? No prosze cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 nie bede z toba dyskutowac na ten temat :)czepiasz sie i tyle zrobilam to co uwazalam za stosowne i to byla moja decyzja- i nie bede teraz maglowac (a juz na pewno nie z Toba) czy sluszna czy nie słuszna Imoze przeczytaj uwaznie co napisalam - nigdy nie prosilam Redakcji o bana dla ns - to akurat decyzja administratorow tego forum (i nie tylko akcja z moja skromna osoba ns na nia sobie "zarobił") Choc nie ukrywam ze mi akurat bardzo ta decyzja odpowiada. (ps. skad jestes tak dobrze poinformowany ze nie zrobilam nic wiecej ? moze po prostu nie chce tej kwestii rozstrzasac? tak samo jak innych rzeczy jakie sie dzialy w calej tej sprawie bo to akurat dla forumowiczow nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Wracając do meritum. Gdzie jest Krzysztofik? Nawet Kropeczki nie można zapytać, bo i Ją wcięło A może założyć nowy wątek?... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 nie trzeba - bo ja zakonczylam dyskusje na temat pana ns A wracajac do meritum - nie wiem co sie dzieje z kuleczką ktos moze ma z nia jakis pozaforumowy kontakt? i moze przekazac ze tesknimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 nie bede z toba dyskutowac na ten temat :)czepiasz sie i tyle zrobilam to co uwazalam za stosowne i to byla moja decyzja- i nie bede teraz maglowac (a juz na pewno nie z Toba) czy sluszna czy nie słuszna Imoze przeczytaj uwaznie co napisalam - nigdy nie prosilam Redakcji o bana dla ns - to akurat decyzja administratorow tego forum (i nie tylko akcja z moja skromna osoba ns na nia sobie "zarobił") Choc nie ukrywam ze mi akurat bardzo ta decyzja odpowiada. (ps. skad jestes tak dobrze poinformowany ze nie zrobilam nic wiecej ? moze po prostu nie chce tej kwestii rozstrzasac? tak samo jak innych rzeczy jakie sie dzialy w calej tej sprawie bo to akurat dla forumowiczow nie ma znaczenia Czytałem, co napisałas. Skoro nie prosiłaś o bana dla NS-a, to forwardowanie priwów miało na celu, żeby admin wysłał temu gościowi wiadomość "ti, ti niedobly lobaczku!" ? To prawda, że nie wiem, czy podjęłaś jakieś inne, dozwolone prawem (lub nie ) kroki prawne. Jeśli jednak tak się stało, to tym bardziej nie rozumiem tej histerii z adminami i redakcją Btw. od kiedy zaszły zmiany techniczne i nie ma info, ze autor edytował post? Twój wpis pierwotny miał inna postać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 moj wpis ma taka postac jak ma teraz - a info ze ktos edytowal swoj wlasny post (i ile razy) jak najbardziej funkcjonuje chyba duzo czasu przed kompem i juz ci "literki skacza" w oczach. no albo "czary" (zmianilam w poscie 1 słowo z "miał" na " ma" - jak widać informacja ze sie edytowało - o dziwo działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A wracajac do meritum - nie wiem co sie dzieje z kuleczką ktos moze ma z nia jakis pozaforumowy kontakt? i moze przekazac ze tesknimy?Do mnie sie czasem odzywa. Nawet bylam u Niej . Zyje KiZ Co tu rozumiec , kazdy robi co i jak uwaza , za najlepsze dla niego . I juz. Nie ma co rozumiec , ani starac sie zrozumiec. Zrobila co chciala. Swoja droga do Kulki ns tez niezle dawal Z tym , ze to byla raczej wersja robienia z siebie debila. Osobiscie uwazam , ze to chory facet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 rrmi - a to dzieki za informacje! przekaz kulce ze dostanie wciry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 moj wpis mial dokladnie taka postac jak ma teraz - a info ze ktos edytowal swoj wlasny post (i ile razy) jak najbardziej funkcjonuje chyba duzo czasu przed kompem i juz ci "literki skacza" w oczach. no albo "czary" Mozliwe Ciagle mi jednak te literki nie chcą się "zeskoczyć" w sensowną odpowiedź, po co, poza presją na admina i redakcję oraz chęcią forumowego przeczołgania i uglebienia gościa, było rozpowszechnianie swojej korespondencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ciagle mi jednak te literki nie chcą się "zeskoczyć" w sensowną odpowiedź, po co (...) l: trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ciagle mi jednak te literki nie chcą się "zeskoczyć" w sensowną odpowiedź, po co (...) l: trudno. Trudniej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 KiZ - obiektywnie uwazam , ze sie bezinteresownie czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Kiz ,Ty wkurwiający synek jesteś .... nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A wracajac do meritum - nie wiem co sie dzieje z kuleczką ktos moze ma z nia jakis pozaforumowy kontakt? i moze przekazac ze tesknimy?Do mnie sie czasem odzywa. Nawet bylam u Niej . Zyje KiZ Co tu rozumiec , kazdy robi co i jak uwaza , za najlepsze dla niego . I juz. Nie ma co rozumiec , ani starac sie zrozumiec. Zrobila co chciala. Swoja droga do Kulki ns tez niezle dawal Z tym , ze to byla raczej wersja robienia z siebie debila. Osobiscie uwazam , ze to chory facet . rrmi - ode mnie też możesz przekazać wciry dla Kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Kiz ,Ty wkurwiający synek jesteś .... nara ale szczery przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Kiz ,Ty wkurwiający synek jesteś .... nara Może jemu sie też Zielona podoba ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts