selimm 25.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No dobra , a jak ja bym byla zaginela to kto bedzie po mnie plakal? nikt.... ale impreza byłaby przednia forum uczy forum radzi forum zawsze Cię zdradzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Sel Zaraz Cie kopne w tylek. Bys pierwszy do mnie dzwonil jakby mnie wcielo , zaloze sie 1950 Nie wiem czy bys plakal czy nie. Okresl sie , bo musze wiedziec z kim mam gadac a z kim nie. Zielonooka Watpie , ze trafisz , chyba , ze faktycznie z Dpsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Pojechalibysmy cala ekipa :) Mysle ze chetnych by nie brakowalo Jeden by kierował , inny pilotowal, a jeszcze inny "wyciagał z bambetli" (niewazne sama, nie sama ) i opieprzał za znikniecie Damy rade ! ps. ja wiem jak do Was trafic! sie jedzie i jedzie i jedzie a potem sie skreca.... a potem sie dzwoni ze sie zle skręciło i dalej sie jest pilotowanym przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Myśle, ze do rrrmi na tą wieś by my jako trafili Zadupie bo zadupie, ale sie trafi I wtedy pożałuje, że zniknęła z forum: stanie u drzwi załoga dżi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.07.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 1950 Nie wiem czy bys plakal czy nie. Okresl sie , bo musze wiedziec z kim mam gadac a z kim nie. no co, mam się jasno określić jako wazeliniarz, a nie za dużo ode mnie wymagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Pojechalibysmy cala ekipa :) Mysle ze chetnych by nie brakowalo Jeden by kierował , inny pilotowal, a jeszcze inny "wyciagał z bambetli" (niewazne sama, nie sama ) i opieprzał za znikniecie Damy rade ! ps. ja wiem jak do Was trafic! sie jedzie i jedzie i jedzie a potem sie skreca.... a potem sie dzwoni ze sie zle skręciło i dalej sie jest pilotowanym przez telefon nieprawda, jedzie się i jedzie, a później się skręca, i patrzy kto macha na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Pojechalibysmy cala ekipa :) Mysle ze chetnych by nie brakowalo Jeden by kierował , inny pilotowal, a jeszcze inny "wyciagał z bambetli" (niewazne sama, nie sama ) i opieprzał za znikniecie Damy rade ! ps. ja wiem jak do Was trafic! sie jedzie i jedzie i jedzie a potem sie skreca.... a potem sie dzwoni ze sie zle skręciło i dalej sie jest pilotowanym przez telefon nieprawda, jedzie się i jedzie, a później się skręca, i patrzy kto macha na drodze nieprawda, wsiada się w samochód z Neferką, jedzie się i jedzie, jak każe GPS, a potem dojeżdża się od d@py strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dobra , bez jaj ...wakacje się kończą ... chłopaki Barbossa i Krzysztofik ...wracać mi tu na forum natychmiast !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 "Dresy "Długiego też mogłyby wrócić bo jakies takie niedokończone były. Mnie brakuje Aggi , jej poczucia humoru i jej rozmówek z Rrrmi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 "Dresy "Długiego też mogłyby wrócić bo jakies takie niedokończone były. Mnie brakuje Aggi , jej poczucia humoru i jej rozmówek z Rrrmi. Pozdrawiam nie kuś )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.08.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 podnoszę ...i upierdliwie będę podnosić aż nie wrócą brakuje mi ich poczucia humoru....buuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.08.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dobra , bez jaj ...wakacje się kończą ... chłopaki Barbossa i Krzysztofik ...wracać mi tu na forum natychmiast !!!! daggulka - właśnie się dowiedziałam, że Krzysztofik to ...kobieta jesteście razem w Klanie Muratora na N-K... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Widziałam , że Krzysztofik (kobieta) jest w klanie muratora ... ale nie jestem pewna , czy to o tego Krzysztofika chodzi ...a jeśli tak to szacun za poczucie humoru, cięty język i nie wsypanie się na końcówkach typu "zrobiłem" , "kupiłem" ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 to może zapytamy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nie odważę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 podnoszę ...i upierdliwie będę podnosić aż nie wrócą Nie odważę się to widocznie aż tak bardzo Ci go /jej?/ nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Zapytałam na NK ... czekam na odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dostałam odpowiedź ...."niestety nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 "Dresy "Długiego też mogłyby wrócić bo jakies takie niedokończone były. Mnie brakuje Aggi , jej poczucia humoru i jej rozmówek z Rrrmi. Pozdrawiam nie kuś )) Pozdrawiam pourlopowo !!!! A dałbyś się skusić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 "Dresy "Długiego też mogłyby wrócić bo jakies takie niedokończone były. Mnie brakuje Aggi , jej poczucia humoru i jej rozmówek z Rrrmi. Pozdrawiam nie kuś )) Pozdrawiam pourlopowo !!!! A dałbyś się skusić ? Jak mi tylko ciśnienie firmowe troszkę zejdzie z plecó to dlaczegoo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts