rrmi 02.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 te Jejne gacie to moj Stary lepiej ode mnie widzial , bo sie u mnie na drabine wdrapywala onegdaj ja nie patrzylam bo jestem za przyzwoita , ale On pewnie oblukal poza tym nosze reformy a nie takie wynalazki , wiec mnie to nie dochodzi wobec tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dobra , dobra i tak Ci nie wierzę ! Każdy by luknął na takie ładne dziwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 "Dresy "Długiego też mogłyby wrócić bo jakies takie niedokończone były. Mnie brakuje Aggi , jej poczucia humoru i jej rozmówek z Rrrmi. Pozdrawiam ołojezu!!!! długi mi powiedział, że tu zaszła taka okoliczność to przyleciałam...... bosssszzzzzz......... ja się wzruszyłam..... OJBARDZO !! kurna, mietła gorąca aż parzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dobra , dobra i tak Ci nie wierzę ! Każdy by luknął na takie ładne dziwo ! Mnie się rozmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dobra , dobra i tak Ci nie wierzę ! Każdy by luknął na takie ładne dziwo ! Umów się z nami na randkę to damy ci polukać a może i dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! Acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! długi zawsze może! Im bardziej mu się rozmywa, tym bardziej może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja- tam słyszałem ,że Długi już nie może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja- tam słyszałem ,że Długi już nie może ... miałeś przysłać zdjęcie swojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 04.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja tam nie wiem ....Długi może i może a może nie może.. Ps. Aggi bardzo się cieszę że tu jesteś .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 nie mam zony mnie... nikt nie chce .... a jestem... taki spokojny - niczym tafla jeziora o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja tam nie wiem .... Długi może i może a może nie może to co z tą randką ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! długi zawsze może! Im bardziej mu się rozmywa, tym bardziej może. Kiedyś to mnie się rozmywało bo oczy miałem za blisko a teraz to ta cholerna zaćma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja- tam słyszałem ,że Długi już nie może ... miałeś przysłać zdjęcie swojej żony swoje miał przysłać, bo się waham czy go nie przelecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aggi bardzo się cieszę że tu jesteś .Pozdrawiam. Baba - pójdź w me ramiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aggi bardzo się cieszę że tu jesteś .Pozdrawiam. Baba - pójdź w me ramiona i w moje i moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! długi zawsze może! Im bardziej mu się rozmywa, tym bardziej może. Kiedyś to mnie się rozmywało bo oczy miałem za blisko a teraz to ta cholerna zaćma no, widziałam Twoją białą laskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Długi Ty jesteś niereformowalny ! Rozmywa Ci się a i tak , tylko zberezieństwa Ci w głowie ! długi zawsze może! Im bardziej mu się rozmywa, tym bardziej może. Kiedyś to mnie się rozmywało bo oczy miałem za blisko a teraz to ta cholerna zaćma no, widziałam Twoją białą laskę to była noga ....nie opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 to była noga ....nie opalona nie zginała się jednakowoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts