długi 04.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 to była noga ....nie opalona nie zginała się jednakowoż nie noga była ....... ......ale biała .....???????? może błyszcząca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 04.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aggi bardzo się cieszę że tu jesteś .Pozdrawiam. Baba - pójdź w me ramiona i w moje i moje Znaczy się trio już jest . Zaprośmy jeszcze Selima , Aggi będzie miała czas na podjęcie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 bym Wam powiedziala, ale co se bede jezyk strzepila poza tym mnie wkurza brak Kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a kto to jest Kulka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aggi bardzo się cieszę że tu jesteś .Pozdrawiam. Baba - pójdź w me ramiona i w moje i moje Znaczy się trio już jest . Zaprośmy jeszcze Selima , Aggi będzie miała czas na podjęcie decyzji Sel na gumie uwiązany nic z niego nie będzie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 bym Wam powiedziala, ale co se bede jezyk strzepila poza tym mnie wkurza brak Kulki Kulkę to chyba w rezerwcie zamknęli ...... jako rzadko spotykane połączenie rozumu i pięknych cycków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Sel na gumie uwiązany nic z niego nie będzie ......... żeby sobie głowy o drzwi nie rozbił jak go pociągnie spowrotem.... jak pies sołtysa z Wąchocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Znaczy się trio już jest . Zaprośmy jeszcze Selima , Aggi będzie miała czas na podjęcie decyzji Babo Selkiem zajmie sie dlugi, oni do siebie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Znaczy się trio już jest . Zaprośmy jeszcze Selima , Aggi będzie miała czas na podjęcie decyzji Babo Selkiem zajmie sie dlugi, oni do siebie pasuja to ja wole babe selek zgrubł ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 to ja wole babe selek zgrubł ostatnio Baba jest moja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 to ja wole babe selek zgrubł ostatnio Baba jest moja!!!! podziel się .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 zboczeńce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 zboczeńce .... tchórz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 04.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 bym Wam powiedziala, ale co se bede jezyk strzepila poza tym mnie wkurza brak Kulki Powiedz nam , powiedz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ok.... poddaję się nie rób tego powiedz tylko słowo, a uzdrowiona zostanie dusza Twoja pozostaje kwestią, czy będę w stanie spełnić Twe, pokładane we mnie, nadzieje dotyczące humoru ps też tęsknię za Krzysztofikiem ba, smutno mi z powodu jego nieobecności hlip, hlip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ło matko ....no witaj ....kuźwa...zara dostaniesz w palnik ...GDZIE TY BYŁEŚ JAK CIE NIE BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja tu se oczy wypłakuje , jakies durne wątki zakładam ...a ty se tak po prostu zniknąłeś na kilka tygodni bez słowa żeby mi to ostatni raz było!!!! a jak sie na urlop wybierasz to mi na priv prosze zameldować cobym sie nie martwiła!!!! a teraz Krzysztofik....cholera.... meldować mi sie tu zara!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jawohl Frau daggullka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.09.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 jawohl Frau daggullka!cumbefel !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no, i żeby mi to ostatni raz było a tak w ogóle to cieszę się że wróciłeś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.09.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 no nareszcie....witaj Barbossa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts