sibu 04.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 cześć,Mam do Was pytanie czy ktoś z Was ma piec na ekogroszek ? Jeżeli tak to w jakim miejscu macie kotłownię ? My zastanawiamy się aby przenieść ją na tył przedłużonego garażu... czy ktoś z Was już tego dokonał ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jam tego dokonywać nie musiał. W projekcie już tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.07.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 cześć, Mam do Was pytanie czy ktoś z Was ma piec na ekogroszek ? Jest nas wielu, lecz żaden z nas nie śmie zagrać przy Jankielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.07.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 w jakim miejscu macie kotłownię ? Niektórzy kotłownię robią w oddzielnym pomieszczeniu w pewnej odległości od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 04.07.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja mam kotłownię na ekogroszek. W projekcie była przewidziana w bryle budynku, ale potrzebowałam dodatkowego pokoju na parterze, więc przeniosłam ją do garażu. Te dwa pomieszczenia graniczą ze sobą, tak że nawet komina nie musiałam przerabiać ani przesuwać. Nie wiem ile u Ciebie miejsca, ale weź pod uwagę, że przy kotłowni na paliwo stałe potrzebne jest jeszcze miejsce na skład opału. No chyba że będziesz przywoził po 2 worki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 04.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Skład opału można zrobić na zewnątrz, w pobliżu kotłowni (zakładam, że z kotłowni będzie bezpośrednie wyjście na zewnątrz) pod jakimś daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 04.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Na zewnątrz nie bardzo. Węgiel powinien mieć określoną wilgotność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 04.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i będzie miał określoną wilgotność. Jak poleży pod daszkiem, to nawet bardzo określoną wilgotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts