sonieczka 04.07.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Bardzo proszę o radę . Szkoda mi blatu w kuchni na którym stoi mikrofalówka. Czy jest jakiś sposób, aby bezpiecznie powiesić ją na ścianie nad blatem, czy można gdzieś kupić podobne uchwyty, jak np. do telewizora. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 kuchenkęmożna zabudowac w górną szafkę- musi byc jednak dość płytka- ja wybrałam takie rozwiązanie ale też mikrofalówkę do zabudowy, więc tak łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 04.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kiedyś kupię sobie taką do zabudowy, ale na razie muszę mieć tą, co mam - ma dopiero 1,5 roku, jest fajna, więc jej nie wyrzucę. Jest niestety duża i dość głęboka - trudno ją umieścić na półce i poza tym nie pasuje do nowego sprzętu do zabudowy - nie chce oszpecać nowych mebli. Ale mam takie miejsce, gdzie powieszona, nie byłaby zbyt widoczna i nie "gryzłaby się" z pozostałymi sprzętami. Ale jak to zrobić? Czy można gdzieś kupić takie uchwyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 może spróbuj popytać w sklepach gdzie mają takie uchwyty do telewizorów. do tych mniejszych modeli jest tara ruchoma "ręka" przykręcana do ściany i do niej doczepiona podstawka, na której stawia się TV... Może na czymś takim dałoby się postawić http://www.falkomarket.pl/sklep,231,,,03,nokaut,pl-pln,167781,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ja sobie taką półkę zrobiłem. Wisi już piaty czy szósty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 W poprzednim mieszkaniu miałam tak podwieszoną mikrofalę pod szafkami wiszącymi. Mikrofalówka była umieszczona na takich nogach metalowych mocowanych do sciany. Mają one regulację szerokości. Można je kupić np. w sklepach dla stolarzy. Bardzo dobre rozwiazanie to było bo powietrze bez problemy wywiewało do spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 06.07.2008 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 W poprzednim mieszkaniu miałam tak podwieszoną mikrofalę pod szafkami wiszącymi. Mikrofalówka była umieszczona na takich nogach metalowych mocowanych do sciany. Mają one regulację szerokości. Można je kupić np. w sklepach dla stolarzy. Bardzo dobre rozwiazanie to było bo powietrze bez problemy wywiewało do spodu. Dzięki bardzo za rady. Spróbuję poszukać tego sklepu dla stolarzy - nie bardzo wiem gdzie. A może w jakimś hipermarkecie budowlanym? Ale o coś takiego mi chodziło i żeby było bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Nogi mają kształt litery L. Są do tego specjalnie przystosowane. Sklep znajdziesz w sieci. Wpisz w google hasło "sklep dla skolarzy ......(nazwa Twojej miejscowości lub w okolicy)" Albo "akcesoria dla stolarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 08.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki Mayland. Trochę pochodziłam i kupiłam. Jeśli kogoś interesuje, to są takie specjalne uchwyty z regulowaną długością dostosowywaną do wielkości mikrofalówki. Kupiłam w Praktikerze za 50zł. Mam nadzieję, ze wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts