Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak powiesić kuchenke mikrofalową?

sonieczka

Recommended Posts

Kiedyś kupię sobie taką do zabudowy, ale na razie muszę mieć tą, co mam - ma dopiero 1,5 roku, jest fajna, więc jej nie wyrzucę. Jest niestety duża i dość głęboka - trudno ją umieścić na półce i poza tym nie pasuje do nowego sprzętu do zabudowy - nie chce oszpecać nowych mebli. Ale mam takie miejsce, gdzie powieszona, nie byłaby zbyt widoczna i nie "gryzłaby się" z pozostałymi sprzętami. Ale jak to zrobić? Czy można gdzieś kupić takie uchwyty?

może spróbuj popytać w sklepach gdzie mają takie uchwyty do telewizorów. do tych mniejszych modeli jest tara ruchoma "ręka" przykręcana do ściany i do niej doczepiona podstawka, na której stawia się TV... Może na czymś takim dałoby się postawić :roll:

http://www.falkomarket.pl/sklep,231,,,03,nokaut,pl-pln,167781,0.html

W poprzednim mieszkaniu miałam tak podwieszoną mikrofalę pod szafkami wiszącymi. Mikrofalówka była umieszczona na takich nogach metalowych mocowanych do sciany. Mają one regulację szerokości. Można je kupić np. w sklepach dla stolarzy. Bardzo dobre rozwiazanie to było bo powietrze bez problemy wywiewało do spodu.

W poprzednim mieszkaniu miałam tak podwieszoną mikrofalę pod szafkami wiszącymi. Mikrofalówka była umieszczona na takich nogach metalowych mocowanych do sciany. Mają one regulację szerokości. Można je kupić np. w sklepach dla stolarzy. Bardzo dobre rozwiazanie to było bo powietrze bez problemy wywiewało do spodu.

Dzięki bardzo za rady. Spróbuję poszukać tego sklepu dla stolarzy - nie bardzo wiem gdzie. A może w jakimś hipermarkecie budowlanym? Ale o coś takiego mi chodziło i żeby było bezpieczne. :)