mika73 04.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Mam nadzieję, że jak ruszymy z budową na całego, to znajdę tu jakieś cenne uwagi, opinie, komentarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 24.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej!!! Cierpliwości, jeszcze troszke i będziecie mieszkać w woim domku choć wiem jakie flustrujące jest takie czekaniePozdrawiam i życzę powodzenia! Ps. czekam na zdjęcia i jeśli macie jakies pytania to śmiało pytajcie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 25.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tak to już w tym kraju jest że na dokumenty i inne papierki czeka się tak strasznie dużo czasu... No ale cóż począć Czekamy na obiecane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 25.09.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witam Was serdecznie!!!! Co do zdjęć to morduję się z tym już od dłuższego czasu i niestety chyba jestem mało bystra, bo mi nie wychodzi.... Miło mi, że ktoś tu wogóle zajrzał. Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witaj! Wielce nam sie podoba Wasza dzialka! Troche jest podobna do naszej, bo tez wsrod pol i na zadu... Piekna! Ja osobiscie nie moglabym kupic malutkiej dzialki wsrod innych domkow, ja musze miec przestrzen, wielki ogrod, swoja samotnie Bede Wam goraco kibicowac! Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 19.10.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witaj! Wielce nam sie podoba Wasza dzialka! Troche jest podobna do naszej, bo tez wsrod pol i na zadu... Piekna! Ja osobiscie nie moglabym kupic malutkiej dzialki wsrod innych domkow, ja musze miec przestrzen, wielki ogrod, swoja samotnie Bede Wam goraco kibicowac! Powodzenia!!! Wielkie dzięki za ciepłe słowa!!!! Oglądałam Waszą działkę i Wasze poczynania i jestem pełna podziwu za odwagę i determinację. Budować na odległość to wielkie wyzwanie!!! Brawo!!! Również trzymam za Was kciuki. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta.s 28.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Działka piękna i piękny dom na niej stanie powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek. Czekam na rozwój wydarzeń i zdjecia z realizacji gdyż rozważam między Hektorem a Libra:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80354.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 17.11.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek. Czekam na rozwój wydarzeń i zdjecia z realizacji gdyż rozważam między Hektorem a Libra:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80354.htm Witam!!! Widać mamy podobne upodobania, ponieważ również mocno rozważałam czy nie wybrać Libry. Projekt bardzo ładny i pewnie byśmy się na niego zdecydowali, jednak przeważyły koszty budowy. Libra na pewno wyjdzie drożej. Ale jeśli ktoś nie jest ograniczony finansami to czemu nie? Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 25.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Piękna działka Projekt też mi się bardzo podoba. Myślę sobie, że drzwi jakie mam tez by do tego Twojego domku pasowały Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wpadłam z rewizytą bardzo ladna macie działeczke!!! bedę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Odhaczam się!!!! !Obejrzałam, zachwyciłam się i obiecuję kibicować!!!!!! Kala faktycznie działeczka przepiękna, no ale co Bieszczady to Bieszczady!!!!! A nie Łódź-taka.....płaska jak deska ( no może nie całkiem ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 16.07.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzięki dziewczyny!!!! Już myślałam, że nikt tu nie zaglądnie. Ja również będę Wam kibicować i pewnie jeszcze nie raz się pośmieję czytając Wasze dzienniki. Już dawno się tak nie ubawiłam.... Podrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witaj:) przejżałam raz jeszcze zdjęcia i widze, że Ty kobieto masz juz nawet kalosze !!! bo ja dopiero kilka dni temu zakupiłam na allegro, z meg.....nie może sie zdecydowac jakie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 17.07.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tak, kalosze są bardzo potrzebne. Praktyczny zakup.... A tak wogóle to ostatnio cieszą mnie dziwne zakupy: jakaś betoniarka, pustaki, gwoździe, itp.... No cóż, priorytety się zmieniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 no wiesz.....pustaki, gwożdzie to baaaaaaaardzo wazne zakupy i bardzo cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 witam, zajrzałam, jestem pod wrażeniem, będę śledzić Wasze poczynania ja też Kamilla tyle że z błędem "ll" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 21.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witaj Mika jak tam postępy na budowie? zamieść zdjęcia koniecznie ja obecnie zastanawiam się nad projektem i Hektor bardzo przypadł mi do gustu w razie jakichkolwiek pytań wiem do kogo się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 22.08.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oczywiście w razie pytań i wątpliwości - służę pomocą. Obecnie kończą się tynki, wczoraj wylaliśmy taras i schody wejściowe. Jak ściągniemy szalunki to zamieszczę zdjęcia. A jak skończą tynki to wchodzi ekipa od c.o. wody i kan. Prace idą w całkiem niezłym tempie. Sama jestem zaskoczona. No cóż, oby tak dalej, czego i Tobie życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 23.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ogólnie śliczny domek, ale mam wrażenie że salon jest troszke za mały ale może to tylko złudzenie i nie pasują mi te 2 okna tam.. Mika jako, że masz ten domek na żywo to powiedz mi jakby wyglądało na tej ścianie gdzie są te dwa okna w salonie duuże okno panoramiczne? takie jak u Toli? pasowałoby czy raczej zepsułoby salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts