mika73 28.08.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Oczywiście, pamiętam o zdjęciach. Tylko nie bardzo rozumię o jakie drzwi do sypialni Ci chodzi. Do pokoju nad garażem (i tylko do niego) wchodzi się ze spocznika i właśnie ten pokój będzie naszą sypialnią. Natomiast na poddaszu są jeszcze 3 pokoje i do każdego z nich jest odrębne wejście. I nie bardzo rozumię Twój zapis "...zrób zdjęcie z pokoju nad garażem na drzwi do sypialni..." Ale porobię co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 28.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ahhaaaa źle Cię zrozumiałam byłam pewna, że nad garażem zrobiłaś pralnie do której wchodzi się ze sypialni dlatego to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 28.08.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 kurczę, właśnie tak zrobiłam. Do PRALNI (a nie sypialni) wchodzi się z pokoju nad garażem i jeśli to właśnie o drzwi do pralni Ci chodziło to porobię zdjęcia i zobaczysz jak to wygląda. Dzisiaj niestety nie byłam na budowie, ale najprawdopodobniej jutro będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 28.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Super będę bardzo wdzięczna A to dla Ciebie za pomoc: http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 31.08.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ale cudne!!!! Dziękuję i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 01.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 kurcze! lecicie z budową ostro! Poprzeglądałam twój dziennik i powiem ci że też myśleliśmy o tym projekcie Ale pomysł upadł bo małżowi nie pasiło wcięcie w salonie, schody które będą z salonu widoczne a naszemu budowlańcowi nie pasił dach- powiedział ze z małą kasą lepiej postawić dwuspadowy No to będzie dwuspadowy. Też ładny. Twoje drzwi wejściowe - jestem za pierwszą opcją. Myślę że są przecudne! Te z owalną wypukłą szybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 01.09.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzięki za opinię w sprawie drzwi wejściowych ale decyzja już zapadła. Zamówiliśmy te drugie. W rzeczywistości wyglądaja ładniej i ciekawiej ni te pierwsze. Ale to oczywiście rzecz gustu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 01.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Skajler - umieściłam w dzienniku zdjęcia pokoju nad garażem. Pozr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 03.09.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Super dziękuję jakbyś miała jakieś zdjęcia to zamieszczaj szkoda, że na muratorze tak niewiele osób buduje Hektorka chociaż może to przez to że to nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 16.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Mika w jakim rejonie Bieszczad mieszkasz? bo wybieramy się w Bieszczady z mężem w weekend i chętnie kukniemy na Hektorka jeżeli byłaby taka możliwość nawet z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 20.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witaj mika 73 czy ten słup przy wejściu budowaliście z gotowych elementów. Dziękuję za podpowiedz pozdrawiam piękny projekt domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 21.09.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witaj mika 73 czy ten słup przy wejściu budowaliście z gotowych elementów. Dziękuję za podpowiedz pozdrawiam piękny projekt domku Tak, oba słupy robione były z gotowych elementów. Niestety był mały problem, bo o takim wymiarze nie było gotowych elementów, więc zrobiliśmy je z bloczków kominowych, oczywiście zostały uzbrojone w środku prętami i zalane betonem. Projekt jest naprawdę uroczy, jak na domek tej wielkości. Ale najważniejsze, że w środku mądrze zaprojektowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 21.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kurcze, ale ten domek duży i jak zobaczyłam zdjęcie łazienki u góry to powiem szczerze że jest większa niż przypuszczałam gratuluje postępów w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 21.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 koniecznie musisz wybrać się w Bieszczady i zobaczyć go na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 25.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Mika a w którym miejscu stoi Twój Hektorek? jak będe przejazdem to pomacham Ci z samochodu i zobacze choć z zewnątrz ten piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 26.09.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 nie wiem czy trafisz, napisz może kiedy będziesz to umówimy się w konkretnym miejscu. Nasz dom stoi w miejscowości Huzele k. Leska, ale nie przy drodze i raczej tam nie trafisz. Więc po prostu zadzwoń. telefon wyślę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 06.10.2009 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mika dziękuje za nr tel. jak będe w pobliżu to zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 12.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mika możesz wstawić zdjęcia pokoików na górze i wypisac który to który? wydaje mi się że ten pokój nad jadalnią jest strasznie mały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 14.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hej!!!! Spisałam się na pół strony i mi zjadło posta Więc tym razem w skrócie. W całym domu wyłożony jest styro, bo czekamy na wylewki. Ponieważ nie pozwalam nikomu po tym chodzić (przewrażliwienie), bo się boję, że się połamie, więc zdjęcia oczywiście Ci wkleję, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Co do pokoju: pokój rzeczywiście jest baaardzo mały. W dodatku nieustawny - na jednej ścianie są drzwi, na drugiej drzwi balkonowe, na trzeciej wejście do garderoby. Zostaje czwarta ściana, nawet nie tak do końca, bo na nią otwierają się drzwi balkonowe i wejściowe. Dlatego zrezygnowałam z garderób (obu) i teraz jest to największy pokój na poddaszu (nie licząc tego nad garażem). Więc musisz przeanalizować czego bardziej potrzebujesz, Małych garderób czy większego pokoju. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia13lat 14.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 :oops mamusiu ja bym wolała dachuwke zieloną albo czerwoniastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts