kinia13lat 14.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 i mamy fatalnom farbe jak sie wchodzi do domu ja bym wolała kolor fioletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia13lat 14.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 daje ci dobrom rade zbuż cały dom bo wszystko mi sie nie podoba mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 15.10.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Mam nadzieje, że jak wykończymy to jednak Ci się spodoba, córuniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Mika poszukaj sobie lepiej innej plytki na podłoge do dolnej łazienki. Ja równiez mam płytki z kolekcji metalic i powiem Ci, ze podłoga to pomyłka - płytki będą bardzo trudne do utrzymania w czystości. U męża w hurtowni jest ta płytka na ekspozycji i sprzątaczka klnie ją strasznie - musi szorowac ją szczoteczką, bo inaczej nie idzie. Ja zdecydowałam się na gres szkliwiony wega grigio z Cersanitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 21.10.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzięki za info. A czy mogłabyś mi napisać czy kolorystycznie pasują do tych jasnych płytek na ścianę? Oczywiście z serii metalic. Bo jeśli nie to muszę rozpocząć poszukiwania od początku, a przyznam szczerze, ze już mam ich dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wg mnie pasują - maja taki jasno szary odcień. Po niedzieli będę miała płytki połozone to zrobię zdjęcie. Tylko z gresem polerowanym jest tak, że co wypał to inny odcień - chcieliśmy w jednej łazience połozyc dwa rozmiary płytki, ale po dostawie okazało się, że bardzo sie od siebie różnią. Jednak zarówno jeden jak i drugi odcień pasuje do metalica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 22.10.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wielkie dzięki!!! Tylko koniecznie zamieść zdjęcia tych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 24.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 gratuluję charakternej córy Wie czego chce w życiu )) gorąco pozdrawiam i dopinguję. A jak wam się sprawuję piec jeśli go już odpoaliliście i jaki macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 25.10.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Tak, córka jest naprawdę charakterna. Tak naprawdę ma dopiero 7 lat (tylko żeby się móc zalogować trzeba mieć 13 lat - stąd ten nick). Piec mamy Klimosz ling combi 23kw - kocioł wielofunkcyjny. Jeszcze go nie odpalaliśmy ale znajomi mają właśnie taki i na podstawie ich opinii zdecydowaliśmy się na niego. Jak już będzie hulał to dam Ci znać co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 30.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 tez podobaja mnie sie plytki z kolekcji Metalic .......... ale wlasnie ta jego trudnosc w utrzymaniu w czystosci .......... i coz tu zrobic A u mnie mialy byc w malym wc na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam w weekendowy wieczór !!!! mika córcia ci się udała no, no, siedem lat i taki charakterek ??? Przynajmniej kobitka wie czego chce - mamusiu domek jej sie nie podoba i co teraz ? Ps. zdjęcie z panem kotem mnie powaliło !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 31.10.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No, charakterek to ona ma... I poczucie humoru rozbrajające. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 31.10.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 tez podobaja mnie sie plytki z kolekcji Metalic .......... ale wlasnie ta jego trudnosc w utrzymaniu w czystosci .......... i coz tu zrobic A u mnie mialy byc w malym wc na dole Miały być, czyli nie są? Czy jednak są? Może jednak da się z nimi żyć? Ja nadal się przy nich upieram i również mają być w wc na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.11.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zazdroszczę tego prądu - u nas jeszcze miesiąc czekania i oby tylko tyle, bo jest jakis problem z przetargiem - oferenci sie odwołuja A co do Metalica - to ja zrezygnowałam głównie dlatego, że to łazienka na parterze - nie ma siły, żeby moje dziecię i mój mąż nie wpadali do kibelka "na chwilkę" prosto z dworu. Nie wierzę, że moja córka oderwana od zabawy w ogrodzie wpadnie zrobić siusiu i zdejmie po drodze buty - no nie wierzę. Mąż pewnie będzie sie starał na początku, ale potem zacznie się zapominać Zresztą co tu dużo mówic - sama czasem pakuje się do łazienki w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 02.11.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Szczerze mówiąc to już miałam dosyć poszukiwań. Mąż mówi, że ciężko mnie zadowolić. Po długim marudzeniu w końcu znalazłam te płytki (tzn. metalic), które mnie urzekły no i kicha!!!! Okazuje się, że niepraktyczne. Więc poszukiwania od początku. Najgorsze jest to, że niektóre płytki są naprawdę piękne tylko nie trafisz na ciekawą, ładną aranżację i wydaje ci się, że to nie to.Ale udało się. Spodobała mi się Otylia z Paradyża. I chyba na niej poprzestanę, bo w końcu trzeba coś kupić....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 06.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowała z Metalica - niepraktyczna jest tylko podłoga - płytki ścienne są super. Już niedługo moja łazienka będzie skończona - sama zobaczysz efekt super. Wczoraj wreszcie przyszła nasza mozaika i od jutra glazurnik ma zacząć działać - myślę, że do wtroku skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 07.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Z kolekcji metalic pomimo pewnych ale nie zrezygnowalam moje wc na parterze wlasnie sie robi a jak bedzie w praktyce zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 07.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 jak tam piec? widzę że rozbujany U mojej mamy z piecem cyrki- podobno eko-groszek zły (trudno powiedzieć bo kupujesz kota w worku), robią się zgrzewy, popiołu dużo i zatyka ślimak przez co wywala zawleczkę (taki bezpiecznik) i piec przestaje działać. Co do węgla to cena (850 za tonę) sugerowała że nie jest zły... Widzę na fotkach że też macie dość małą kotłownie- jak z czyszczeniem pieca? wystarcza miejsca? Ja mam trochę obaw co so naszej kołowni - 5 m2 (jak wciągniesz brzuch;-) pozdrawiam aha, a o prądzie to mówisz że macie dopiero prąd ... znaczy że budowaliście na agregacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 10.11.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hej. Piec pracuje SUPER!!!! (żeby tylko nie zapeszyć ) Choć nie bez przygód, kupiliśmy węgiel po "dobrej" cenie - 590pln, która niestety odbiła się na jakości i też nam urywało śrubę. Już mieliśmy reklamować piec, bo zdarzyło się to 3 razy w krótkim czasie. Poza tym, to co zostawało po spaleniu węgla przerażało, było tego bardzo dużo i trudno to było nazwać popiołem (jak jakaś zastygnięta lawa). w końcu doszliśmy, że to może być węgiel. Tym razem kupiliśmy droższy (840/tona) - w workach a przede wszystkim z certyfikatem i o niebo lepiej!!!! Popiołu zostaje dosłownie garstka, spala się dużo mniej węgla i nic się nie urywa. Co do prądu - to cała budowa "poszła" na agregacie. Super się sprawdził, dobrze, że nie połakomiłam się na tani tylko kupiłam agregat Hondy. Natomiast jeśli chodzi o miejsce w kotłowni to na pewno za dużo tego miejsca nie ma, ale dajemy sobie radę. Byłoby dużo łatwiej, gdybyśmy mogli ustawić piec w inną stronę, ale byliśmy ograniczeni kominem i nie dało się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 10.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 WitamSkładam rewizytę. Wasz domek też widzę w pięknym miejscu stoi i wystartowaliście trochę wcześniej.Będę podglądać i kibicować. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts