HenoK 08.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Trzeba pamiętać o dobrych proporcjach cementu do granulatu i nie przesadzać z wodą.+ dodatek, np. cementolit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Co do dodatków to ja robiłem kilka testów i wyszło że wystarczy ludwik . Wcześniej kupiłem już granulat z dodatkiem ale wychodzi to 3 razy drożej niż granulat bez takiego dodatku. Zauważyłem ze dodatek ten jednak powoduje że zaprawa trochę szybciej wiąże. Ale jak wylewka wyschnie to obie wygladaja podobnie i nie widać różnicy w twardości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 08.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czesc. Styropian nie jest nie palny - on jest tylko i wylacznie samogasnacy, a wiec gdy nie ma zrodla ognia sam gasnie - niedowiarkom polecam test zapalniczka Kolego powyzej ktory opisal wypalenie styropianu pod elewacja - czy jak goscie od kladzenia papy odjeli palnik od sciany, to styropoian przestal sie palic? Nie mam watpliwosci, ze tak, ale to co wypalilo sie przez ta sekunde nieuwagi to juz inna sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 08.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czy przystawkę można kupić w marketach budowlanych? Rozumiem że elementem napędowym jest szlifierka kątowa. Czy mielenie robisz na małej czy dużej prędkości? jak ktoś nie chce, nie ma czasu, nie potrafi lub tp. to może zakupić ogrodowy rozdrabniacz do gałęzi, do styro to wystarczy taki za 2-3 stówki na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 05.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 masz zrobione odprowadzenie deszczówki? Jesli rury sa płytko w ziemi do zbiornika to mozna je styrkiem obłozyc coby nie przemarzały. Mozna użyc styro do ocieplenia ziemianki, jesli takową chcecie zrobić. MoA jesli płyty nie sa totalnie połamane to oddajcie komus z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 16.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 odświeżę trochę temat, ged czy możesz wrzucić jeszcze raz fotki młynka do styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 17.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 HenoK co jest w tej rurze bo chiałbym sobie coś takiego skonstruować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 18.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Rozumiem trzeb akupic patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts