Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Umywalki z allegro - co sądzicie ?

riczard_nikson

Recommended Posts

Na Allegro kupuje się umywalki renomowanych firm, a różnica polega na tym, że wychodzi taniej niż w sklepie. NIe rozumiem dlaczego wydaje się, że jak allegro to badziewie. Nie należy porpostu kupować armatury "no name" i to zarównie w sklepie jak na allegro, wtedy napewno unikniesz niespodzianek.

A tak na marginesie 1500 za umywalkę to bardzo dużo, więc jakoś trudno uwierzyć, że taka umywalka pęka, blaknie itp. Poza tym co to za sprzedawca, który zniechęca klienta do tak drogiego towaru :o Coś zalewasz kolego :wink:

Kupowałem w ubiegłym roku umwalkę na allegro i jestem bardzo zadowolony - pomimo tego że kurier uskodził ją w trakcie transportu, w momencie odbioru od kuriera złożyłem reklamację + tel. do sprzedawcy i za dwa dni miałem kolejną umywalkę (tym razem nieuszkodzoną) w domu. Sprzedawca bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy i błyskawicznie załatwił reklamacje, nie pamiętem w tej chwili nazwy sprzedawcy z allegro ale postaram się znaleźć.

Witam

U mnie stoi z allegro. Jest no name ;-) Na początek - pan z DHL przywiózł mi ją... pękniętą na pół... I nie chciał przyjąć reklamacji. Nerwowo było - ale tel do firmy z allegro i przysłali nową. Znaczy całą. Ale... Nie jest zbyt równa od spodu, taka półokrągła. Tzn. musiała solidnie byc uzupełniana silikonem. No ale... trudno. Mój wybór.Nie polecam. Lepiej chyba obejrzeć sprzęt na miejscu. Tak myślę po moich przewałkach z kurierem. Ale i tak lubię moją bucowatą umywalkę.

Pozdrawiam