riczard_nikson 05.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam witam witam!Co sądzicie o tych umywalkach?Jest wiele ciekawych modeli w interesujących cenach ale czy warto sobie tym zawracać głowę ?Macie jakieś doświadczenia ?dzięki za odpowiedź, pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 05.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 tez sie zastanawiam nad taka umywalka, (szczegolnie od jednego sprzedawcy, ktory ma juz prawie 2 tys sprzedanych egzemplarzy) ceny sa naprawde atrakcyjne, opinie kupujacych tez moze odezwie sie ktos kto juz taka umywalke posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altus_pl 05.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam witam witam! Co sądzicie o tych umywalkach? Ale o jakich umywalkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 05.07.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 mam 2 lata z firmy 11fox model loft i jestem zadowolony nic złego się z nią nie dzieje. http://www.11fox.pl/img_umy/umy_loft-01_d.jpghttp://images33.fotosik.pl/309/de85fbb49bcc43ca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.07.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 umywalka jak umywalka .... albo z allegro albo ze sklepu ? co za roznica .... ?byle by samemu wiedziec co sie kupuje - najlepiej wybrac, przejrzec, dotknąc towaru w sklepie, a zamowienie zlozyc w sieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riczard_nikson 05.07.2008 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Pytałem raz w salonie o wystawioną umywalkę z Turcji (za 1500), to sprzedawca mi powiedział, że od gorącej wody pęka szkliwo, są problemy z blaknięciem i na dodatek licznik Gajgera wariuje przy tej umywalce.Zastanawiałem się czy te z allegro są lepszej jakośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 06.07.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Na Allegro kupuje się umywalki renomowanych firm, a różnica polega na tym, że wychodzi taniej niż w sklepie. NIe rozumiem dlaczego wydaje się, że jak allegro to badziewie. Nie należy porpostu kupować armatury "no name" i to zarównie w sklepie jak na allegro, wtedy napewno unikniesz niespodzianek. A tak na marginesie 1500 za umywalkę to bardzo dużo, więc jakoś trudno uwierzyć, że taka umywalka pęka, blaknie itp. Poza tym co to za sprzedawca, który zniechęca klienta do tak drogiego towaru Coś zalewasz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 06.07.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kupowałem w ubiegłym roku umwalkę na allegro i jestem bardzo zadowolony - pomimo tego że kurier uskodził ją w trakcie transportu, w momencie odbioru od kuriera złożyłem reklamację + tel. do sprzedawcy i za dwa dni miałem kolejną umywalkę (tym razem nieuszkodzoną) w domu. Sprzedawca bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy i błyskawicznie załatwił reklamacje, nie pamiętem w tej chwili nazwy sprzedawcy z allegro ale postaram się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grejdi 06.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam U mnie stoi z allegro. Jest no name Na początek - pan z DHL przywiózł mi ją... pękniętą na pół... I nie chciał przyjąć reklamacji. Nerwowo było - ale tel do firmy z allegro i przysłali nową. Znaczy całą. Ale... Nie jest zbyt równa od spodu, taka półokrągła. Tzn. musiała solidnie byc uzupełniana silikonem. No ale... trudno. Mój wybór.Nie polecam. Lepiej chyba obejrzeć sprzęt na miejscu. Tak myślę po moich przewałkach z kurierem. Ale i tak lubię moją bucowatą umywalkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts