Linka 03.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 dziękuję Ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Na początku jak zaczynałam plany budowy myślałam, że zawsze będe silnie i ambitnie pędzić do przodu i nic mnie nie pokona. Jednak gdy zaczyna brakować kasy w kieszeni....może być krucho z optymizmem i własną ambicją. Postanowiłam, że nie będę się poddawać....I tego również Wam życzę, jeśli przyjdzie Wam chwila zwątpienia, brak pieniądza...albo myśli...a po co to wszystko, to bez sensu...nie dam rady. Pomyślcie o tym, że naprawdę warto zacisnąć zęby i dalej próbować.....dalej i dalej.....Pomyślcie....jakie na końcu będa na Was czekać efekty Efekty w postaci własnego , może ciasnego i na wpół wykończonego domu...ale własnego ....z ogródkiem i tą całą radością Pozdrawiam i życzę optymistycznych myśli dla wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 14.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Gierga tak trzymać.A zwątpienie to przecież ludzka rzecz,najważniejsze, ze mamy to "własne miejsce na ziemi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts