martin69 05.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 witam serdecznie, zebrałem już wszelkie "papierki" i od września chciałbym rozpocząć działania. budowa domy w Sadowej (łomianki). Dom na działce 1000m o powierzchni zabudowy 180m. chcę znależć kompleksowo działąjącą ekipę która podciągnie dom do stanu zamkniętego do końca roku a potem (o ile pogoda pozwoli bezzwłocznie) do stanu developerskiego lub nawet pod klucz o ile będzi eposiadać właściwe kompetencje.... czy macie kogoś? możliwie z referncjami? będę wdzięczny za każdą pomoc i namiar..... dzięiki i pozdrowienia dla wszystkich czytających Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 19.07.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 witam serdecznie, zebrałem już wszelkie "papierki" i od września chciałbym rozpocząć działania. budowa domy w Sadowej (łomianki). Dom na działce 1000m o powierzchni zabudowy 180m. chcę znależć kompleksowo działąjącą ekipę która podciągnie dom do stanu zamkniętego do końca roku a potem (o ile pogoda pozwoli bezzwłocznie) do stanu developerskiego lub nawet pod klucz o ile będzi eposiadać właściwe kompetencje.... czy macie kogoś? możliwie z referncjami? będę wdzięczny za każdą pomoc i namiar..... dzięiki i pozdrowienia dla wszystkich czytających Marcin Jakbyś reflektował na połowę lub koniec pazdziernika to prześlij rzuty i przekroje oraz zestawienie materiałowe na adres : [email protected] zobaczymy wycenimy i pewnie się dogadamy.Jak domek jest parterowy i bez piwnicy to do końca roku pewnie się uda zrobić.W moim podpisie jest adres do zdjęć jakbyś chciał coś obejrzećObecnie buduję w wawie na zaciszu ul.Wieczorowa 5 fotki są w albumie. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts