dongato 23.09.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 na co mam uważać by nie wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ja też kupuję , narazie łażę po urzędach- sprawdziłem ju z księgę wieczystą a teraz kolej na sprawdzenie planu zagospodarowania przestrzennego oraz wydziału dróg, czy czegoś nie szykują w pobliżu. Co jeszcze -pomóżcie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.10.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Sprawdż1. jak głęboko jest woda gruntowa,2. jak działka wygląda po deszczach,3. jak daleko jest do prądu i kiedy, albo czy doprowadzą kabelPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 10.10.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 I sprawdz od jakiej strony swiata wchodzisz na dzialke. Jak od poludniowej to wez pod uwage to ze bedziesz musial zamowic prawdopodobnie indywidualny projekt domu. Jest b. malo gotowcow z wejsciem od innej strony niz pln. Szczerze, to nie wyobrazam sobie innego wejscia do domu jak od strony pln ewentualnie zach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts