kret 23.09.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Zamierzam kupić okna Stolarki Wołomin - drewniane, z szybą 1,1, wersja Euro Lazur (orzech) z widoczną fakturą drewna;czy ktoś ma takie ? proszę o opinie i doświadczenia, nie chcę się wpakować w g.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość edytawit 23.09.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ja kupilam okna w Stolarce. Drewniane w kolorze afromozja. Z samych okien jestem zadowolona, prezentuja sie dobrze. Natomiast dzialalnosc Stolarki wspominam jak najgorszy koszmar z minionej epoki. Okna otrzymalismy w 2 tygodnie po termninie i nawet nie to jest najgorsze, ale postawa pracownikow, a zwlaszcza szefa dzialu sprzedazy - arogancja, bezczelnosc, totalne olewanie klienta. Obiecalam im, ze bede ich "reklamowala" wszedzie gdzie bedzie to mozliwe, co niniejszym czynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 23.09.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Kret, przerabiasz właśnie mój temat sprzed roku. Wołomin nie jest zły, ale Majewski jest nie gorszy, a więcej "uskubiesz". Polecam punkt w Pruszkowie przy stacji WKD. Pani Dorota Wnuk. Jeśli nie wytargujesz 13% to daj znać, a powiem Ci na kogo się powołać. Majewski ma teraz promocję na nowy profil okna, ja brałem w starym - wg mnie ładniejszym (tylko do końca roku!). Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 23.09.2003 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Pytam o Wołomin bo te okna mogę mieć -20% ceny (znam szefową firmy) a Majewskiego oni nie mają dlatego chciałbym się zorientować czy brać te okna czy szukać gdzie indziej, ale tam takiego rabatu nie wynegocjuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts