yonagold 06.07.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Mam do Was pytanie... Często spada mi ciśnienie w moim obiegu C.O. Myślę, że jest to wina naczynia przeponowego(wzbiorczego)... Jakie powinno być ciśnienie w tym zbiorniku i w jaki sposób dopompować, bo najprawdopodobniej ktoś kręcił zaworem bezpieczeństwa i spuścił trochę ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.07.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Skoro tego nie wiesz, to ja widzę oczami wyobraźni tylko jedno rozwiązanie: wezwij tego co budował Twoją instalację CO może będzie umiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yonagold 06.07.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Skoro tego nie wiesz, to ja widzę oczami wyobraźni tylko jedno rozwiązanie: wezwij tego co budował Twoją instalację CO może będzie umiał... Weź Koleś nie nabijaj sobie postów w tak prymitywny sposób <żal> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 06.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 wklej zdjęcie tej instalacji to pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 do obywatela Yonagold: dziwne koleś ja Ci radzę dobrze a Ty zamiast podziękować jakieś dziwne odzywki zamieszczasz na forum z tym "nabijaniem postów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Yanagold myślał widocznie, że to forum wróżek albo jasnowidzów."Słuchajcie, jak wbijam gwóźdź, to mi się gnie. Jaka może być przyczyna?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 06.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Yanagold myślał widocznie, że to forum wróżek albo jasnowidzów. "Słuchajcie, jak wbijam gwóźdź, to mi się gnie. Jaka może być przyczyna?" Za twarde podłoże ... Ps nabijam sobie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yonagold 06.07.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Już sobie poradziłem.... dobrze, że są google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 07.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 -->yonagold też nabijasz sobie posty ja też nabijam sobie posty. Wszyscy na tym forum nabijają sobie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 08.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Widzę że tego to żaden mądrala nie wie... Wzór dość prosty, .... wysokość instalacji minus 2 - 3 bary..... czyli dla budynku (instalacji) o wysokości 6 metrów ciśnienie powinno być 3 bary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 08.07.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 jedyna konkretna odpowiedz zamiast bicia piany panowie "fachowcy" uczcie się od skrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts