anula302 06.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Pytanie do uzytkowników. Czy po za szmatką z detergentem i wodą przecierac je np, Pronto z woskiem - do drewna?Jesli tak to z obu stron? tzn i na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 06.07.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 z obu stron przecieram mleczkiem do powierzchni polakierowanych lakierem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Pytanie do uzytkowników. Czy po za szmatką z detergentem i wodą przecierac je np, Pronto z woskiem - do drewna? ... wosk na drewno ramiaków okiennych działa po zeskrobaniu farby dlatego wczesniej należałoby pozbyc sie farby z okien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 07.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Aby nie miec tego irytujacego problemu (u mnie okien od groma), mam plastiki w okleinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 07.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Aby nie miec tego irytujacego problemu (u mnie okien od groma), mam plastiki w okleinie. eeeeee tam Mam drewniane okna od 3-mcy, więc doświadczenia w pielęgnacji jeszcze nie nabyłam, ale producent mówił, aby używać detergentów, które są dedykowane do pielęgnacji drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts