ryszard1983 06.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Jaką lodówkę wybrać -maxymalnie mogę wydać 1,5 tys. zł. Będę miał kuchnię połączoną z salonem więc musi być ładna i cicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembowy 22.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 To zalezy co dla Ciebie jest ladne. Jedni uwazaja ze ladne aGD jest biale, inni ze inoxy. Zastanow się jak duzej lodowki potrzebujesz, na jakich funkcjach ci zalezy, a pewnie łatwiej będzie Ci cos doradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 22.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Jaką lodówkę wybrać -maxymalnie mogę wydać 1,5 tys. zł. Będę miał kuchnię połączoną z salonem więc musi być ładna i cicha... Uzyj wyszukiwarki, masz całą masę tematów o sprzecie agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 22.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 my zrobiliśmy tak: pojechaliśmy do sklepu nie dla idiotów, pooglądaliśmy wszystko co i jak, parametry, wygląd, wymiary, zużycie prądu itp, pospisywaliśmy modele które nam się podobały wraz z cenami i wróciliśmy do domu. włączyliśmy internet i poczytaliśmy recenzje użytkowników i już było wszytko jasne. lodówka którą wybraliśmy w powyższym sklepie kosztowała 1900, a w internetowym 1525 + transport. ma 2 metry wysokości i jest w inoxie tak robiliśmy z większością sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Robert 22.07.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 po pierwsze zdecyduj czy chcesz zamrażalnik na górze czy na dole, ze względu na kwotę którą podałeś to raczej wolnostojąca (sprzęt do zabudowy jest droższy)z reguły też białe lodówki są tańsze od inox i dalej już szukaj funkcji na których ci zależy- na pewno niskie zużycie energii (klasa energetyczna A lub A+)- automatyczne rozmrażanie- przydatne są specjalne szuflady do przechowywania mięsa i specjalne pojemniki na warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 My wybraliśmy dużą lodówkę do zabudowy z Elektroluxa, która mieści się w podanym przez Ciebie zakresie cenowym i ma dodatkową zaletę - jest cicha - 36 db, co dla nas jest ważne, ponieważ kuchnia jest otwarta na salon: https://www.najlepsiagdrtv.pl/index.php?o=2709 I jeszcze jedna ważna zaleta - klasa A+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.morka 23.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja już drugi rok mam lodówkę Amiki i jestem zadowolona. Wybralam inoxa, troche mnie znajomi straszyli ze się będzie brudzil i że mi się to sreberko zetrze, ale nic takiego się nie stalo. Uwazam, że jest dobrze zorganizwana w srodku – duze polki, balkoniki, pojemniki na warzywa. Jedzenie jest dlugo swieze, nie osadza się szron w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neck 23.07.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mam electroluxa erb 29301 i nie jestem zadowolony pod względem hałasu, lodówka momentami chodzi głośno i słychać przelewający się płyn. Jesli chodzi o pojemność to jest w porządku, półka na napoje bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 23.07.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Moja uwaga dotyczy "okładziny" srebrnych/inoxowych lodówek. Dobrze jest zrobić test w sklepie: dotknąć powierzchnię lekko wilgotną lub spoconą ręką . Na niektórych lodówkach, po wyparowaniu wody, nie widać śladów, na innych linie papilarne jak dla "młodego dedektywa". Zakładam, że większość z nas nie przepada za polerowaniem lodówki. , za to ma w domu męża, dzieci, kota i psa ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts