Gość 22.03.2002 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Może ktoś wie: jakiej maksymalnej długości są węże od szambiarek ? Sąsiedzi straszą, że 10-15 metrów. A mnie wyszło, że szambo muszę zakopać jakieś 30 - 35 metrów od drogi. No i zaczynam się martwić, czy "szambelan" z całym swoim wyposażeniem dostanie się do mojego szamba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 23.03.2002 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2002 W firmie wywożącej nieczystości poinformowano mnie, że odległość 30 m nie będzie stanowić problemu.Jest to firma droga , dysponuje nowoczesnymi samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Czy ktoś rozważał taki temat?Przepisy dotyczące usytuowania szamba na działce mówią, że min. odległość od granicy działki to 2m liczone od otworu wentylacyjnego zbiornika (kwietniowy Murator).Firma dostarczająca zbiorniki oferuje za dodatkową opłatą montaż węża umocowanego na stałe od zbiornika, który jest wyprowadzony w linii ogrodzenia np. w podmórówce ogrodzenia, co pozwala na opróżnianie szamba bez konieczności wjazdu na działkę, lub wręcz wchodzenia "szambelanów". Jak się to ma do ww. przepisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Do Anonimowego - czy możesz podać nazwę firmy, która oferuje taki dodatkowy wąż ? Najchętniej coś, co dałoby się znaleźć w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Podaję telefon aby uniknąć kryptoreklamy - 0-22 644-77-42Stoisko 912 na Bartyckiej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 OK, nie jestem z Warszawy, może ta firma ma jakieś oddziały bliżej? Sorry, że męczę, ale może mógłbyś Anonimie, pchnąć mi coś na priva: [email protected] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts