VIP Jacek 06.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Wykonana została cała instalacja wodno-kanalizacyjna z ogrzewaniem podłogowym, grzejnikami, kotłownią i podłączeniem kotła przez hydraulika.Na jaki okres czasu obowiązuje bezpłatna gwarancja ze strony wykonawcy na tego typu roboty?Jak zabezpieczyć się teraz, aby w razie jakiś usterek czy błędów, wymuc na wykonawcy ich usunięcie?Umowy żadnej nie spisywałem i wiem, że teraz żle zrobiłem.Było trochę usterek o które nie mogłem się jego doprosić. Tłumaczył brakiem czasu i zapracowaniem. Wreszcie pojawił się do montażu armatury i usterki usunął.Mam mu jeszcze do zapłacenia kasę za montaż geberitów i brodzika.Myslę, żeby dać mu do podpisania oświadczenie w którym zawarte będzie zakres prac jakich dokonał i gwarancja jego.Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/104501-gwarancja-na-us%C5%82ugi-hydrauliczne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts