Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

skąd macie drzwi przesuwane

kasja

Recommended Posts

My między kuchnią a jadalnią montujemy drzwi przesuwne z systemu Indeco. Tor dolny już jest zamontowany, bo trzeba było to zrobić na etapie kładzenia gresu. Tor górny i szklane skrzydło drzwiowe będzie montowane za ok. 2 tyg. Jak tylko będzie gotowe to zamieszczę zdjęcie.

my będziemy mieć przesuwne drzwi polskone - z systemem przesuwu zewnętrznego znaczy po ścianie ni edo kasety, bo u nas to sa drzwi do śpiżarki i garderoby więc moga takie być, a jak nie to zdaje się że sa kasety eclisse czy coś takiego i wiele frontów drzwioych do takiej kasety pasuje

may też sami tzn panowie od wykończeniówki: drzwi wewnątrz ściany: prowadnica i zaczepy do szyby z firmy laguna za 250 zł + szyba hartowana gr 8 mm 700 zł + uchwyt przykręcany do szyby stal 165 zł- mam nadzieję że zmontujemy do końca w tym tygodniu, trochę się martwię bo nie mamy kasety ale jak już szyba będzie to myślę że jakoś wzmocnią ściankę.

my mamy drzwi "kombinowane - do dwóch pomieszczeń chcieliśľy suwane na ścianie, do kuchni z kasetą. Drzwi zamawialiśľy w firmie Kozłowski , ale miala nam je wstawiać ekipa od remontu - i ten pomysl to byla porażka, bo okazalo się że nie bardzo wiedza co robią :( Może panowie z firmy dokończa ich dziela :/

zdjęcia jeszcze nieskończonych drzwi sa na moim wątku.

• 1 month później...
  • 3 months później...

ja w całym domu mam invado.

przesuwne mam do spiżarni

http://images27.fotosik.pl/293/36b1bf554f256598m.jpg

http://images44.fotosik.pl/30/428322355631ee1em.jpg

takie same ale już "normalne"

http://images35.fotosik.pl/26/3b27797c67f20eb5m.jpg

marne zdjęcia...w rzeczywistości o wiele ładniejsze

• 2 weeks później...

Z drewnianymi jest gorzej... sam mam zamontowana kasetę Eclisse i praktycznie drzwi trzeba robic na zamówienie. Problem nie jest ze skrzydłem, poniewaz powiesić mozna kazde skrzydło bezprzylgowe, tylko z oscieżnicami...

Kiedys nawet zaprosiłem do domu przedstawiciela znanej firmy robiacej drzwi wewnętrzne, zaczął sciemniać, że mam źle zamonytowaną kasetę, choć montaz kasety jest prosty jak konstrukcja cepa, a wkońcu przyznał, że nie są w stanie zrobić takich drzwi... No i do tej pory mam otwór bez drzwi i też chętnie się dowiem, jaka firma może zrobić fornirowane drzwi przesuwne...

• 3 months później...