misiek991 23.09.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Znów dostałem emalie, ot jakiej treści:Informujemy szanownych klientów, że w związku z kolejną podwyżką cen surowców zmuszeni będziemy podnieść ceny styropianu. Nowe ceny obowiązywać będą od dnia 01.10.2003 r. niezależnie oddaty złożenia zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ja kupiłem 30 sierpnia FS 15 z frezem (ARBET) za 118PLN. Tanio? Drogo? Jeśli wziąć pod uwagę początek roku, to jestem do tyłu . Ocieplam od przyszłego poniedziałku i tu ciekawostka: styropianu jeszcze nie mam! Podobno fabryka się nie wyrabia, ale chwileczkę: "Co mnie to obchodzi?". Jeszcze grzecznie czekam, ale napięcie rośnie... Ciekaw jestem po ile sprzedadzą Tobie Misiek991... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 23.09.2003 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Fs-15 frez, grubość 10 cm można teraz kupić za ok. 135 zł/m3Jak się dobrze potargować można zejść do 119 netto.Można jeszcze pogrzebać w tańszych producentach, ale przy dużych docieplaniach to chyba raczej nie warto.Jesteś do przodu z tym styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 23.09.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Znów dostałem emalie, ot jakiej treści: Informujemy szanownych klientów, że w związku z kolejną podwyżką cen surowców zmuszeni będziemy podnieść ceny styropianu. Nowe ceny obowiązywać będą od dnia 01.10.2003 r. niezależnie od daty złożenia zamówienia dokladnie tak jest - ZAWSZE TAK JEST NA JESIENI - jak chcesz docieplac to nalezy styropian kupowac w styczniu a robocizne robic na wiosne to dla tych co planuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts