radekkamila 07.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 czy ma ktos moze zdjecia z montazu welny na poddaszu? wszelkie rady co, jak i kiedy mile widziane czym mocowac sznurek (i czy to moze byc zwykly sznurek) do krokwi, jakie odleglosci, jak gesto, odleglosc od folii i dachowki hmmmm...to wszystko mnie nurtuje pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.07.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Polecam przegląd archiwum. Wiele na temat ociepleń było już - rysunki, schematy, linki, rady, ostrzeżenia, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 09.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Polecam przegląd archiwum. Wiele na temat ociepleń było już - rysunki, schematy, linki, rady, ostrzeżenia, etc. zgadzam sie z przedmówcą. właśnie jestem na etapie foliowania i zaraz zabiorę się za przykręcanie płyt a wszystkiego sie dowiedziałem właśnie dzięki forum oraz tacy ludzie jak Trociu udzielił/li mi dużo cennych porad ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.07.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zaraz chyba się zarumienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 10.07.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najwygodniej to chyba będzie przybijać sznurek zszywaczem tapicerskim zygzakiem od krokwi do krokwi. Też się przymierzam, ale wełny jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.07.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najwygodniej to chyba będzie przybijać sznurek zszywaczem tapicerskim zygzakiem od krokwi do krokwi. Też się przymierzam, ale wełny jeszcze nie mam Tak też czyniłem Sznurek zwykły ze sklepu rolniczego a może allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 10.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najwygodniej to chyba będzie przybijać sznurek zszywaczem tapicerskim zygzakiem od krokwi do krokwi. Też się przymierzam, ale wełny jeszcze nie mam Tak też czyniłem Sznurek zwykły ze sklepu rolniczego a może allegro Ile może pójść tego sznurka, bo nie mam wyobraźni ile kupić. Rolka? Pan się zapyta jaką mam snopowiązałkę i zgłupieję [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.07.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Najwygodniej to chyba będzie przybijać sznurek zszywaczem tapicerskim zygzakiem od krokwi do krokwi. Też się przymierzam, ale wełny jeszcze nie mam Tak też czyniłem Sznurek zwykły ze sklepu rolniczego a może allegro Ile może pójść tego sznurka, bo nie mam wyobraźni ile kupić. Rolka? Pan się zapyta jaką mam snopowiązałkę i zgłupieję [/code] Ja kupiłem chyba rolkę z 2km sznurka. Jak nie wykorzystasz całego na poddasze, to wykorzystasz później przy grodzeniu, pracach pożądkowych. A cena tego jest śmieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 10.07.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 witam i dziekuje za podpowiedzi, a i sam rusze zaraz dupsko i poszukam czego w archiwach a welenke to z gory na dol czy odwrotnie?no i co po welnie, jakas folia ale jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a welenke to z gory na dol czy odwrotnie?no i co po welnie, jakas folia ale jaka? Wszystko znajdziesz w archiwum jak już poszukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 13.07.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 mam znalazlem co chcialem, kto szuka to znajdzie. dzieki za podpowiedzi hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts