Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 year później...
ja np juz mieszkam

pozdrawiam

Wprowadziłeś jakieś zmiany w swoim Hektorze? Jak wygląda ten korytarz u góry, nie jest zbyt ciemno? CO do zmian o których myślę, jeśli bym się zdecydowała na Hektora to- przeniosłabym kominek w róg pod okno, okno do zlikwidowania a za to zrobić jedno duże na środku. Dzieki temu w miejscu gdzie na rzucie jest kominek miałabym miejsce na RTV. Schody częściowo odkryte. To by było na tyle. Co o Ty myślisz? Jeszcze jedno- najprawdopodobniej powiększyłabym niektóre okna bo wydają mi sie małe.

Skoro już mieszkasz w swoim to pewnie zauważyłeś co warto zmienić i na co zwrócić szczególną uwage.

PS a może jakieś fotki ?? :o)

kominek u nas jest ok 40 cm od sciany zewnetrznej, okna na tej scianie zostaly. Telewizor spokojnie miesci sie na scienie od garazu. schody mamy calkowiecie odkryte i nie wyobrazam sobie innych. CO do klatki schodowej jest jak jest, jak jest szaro to swiatelko na suficie trzeba zapalic. Jak schody sa odkryte i drzwi przeszklone to w dzien jest ok. Okien praktycznie nie zmienialismy, minimalne zmiany to wykusz oraz pokoj nad garazem. Z wiekszych zmian to pralnia nad garazem oraz zmniejszenie spizarni kosztem lazienki. Reszta wlasciwie bez zmian.Mieszka sie bardzo fajnie , dom jest funkcjonalny i spory .polecam

Witam,

jestem zainteresowana projektem Hektor. Chętnie zobaczyłabym ten piękny domek w rzeczywistości lub chociaż na zdjęciach. Może ktoś mieszka w okolicach Krakowa lub w sąsiednich województwach i zechciałby pokazać swojego Hektora chociaż z zewnątrz? Proszę o kontakt.

Pozdrawiam wszystkich hektorowiczów. Gosia