krzyzak74 07.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Prosze o opinie na temat tego projektu. bede wdzieczny za wskazowki. http://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4Projekt domu HEKTOR - extradom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 10.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Podbijam temat- czy ktoś z Was jest w trakcie budowy lub wybudował już hektora? Zastanawia mnie kwestia oświetlenia korytarza u góry- czy jest wystarczająco widno u góry? Z tego co widać na rzutach nie ma tu żadnego okna ani nic. Wszelkie wady i zalety odnośnie tego projektu mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 10.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja np juz mieszkampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 11.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja np juz mieszkam pozdrawiam Wprowadziłeś jakieś zmiany w swoim Hektorze? Jak wygląda ten korytarz u góry, nie jest zbyt ciemno? CO do zmian o których myślę, jeśli bym się zdecydowała na Hektora to- przeniosłabym kominek w róg pod okno, okno do zlikwidowania a za to zrobić jedno duże na środku. Dzieki temu w miejscu gdzie na rzucie jest kominek miałabym miejsce na RTV. Schody częściowo odkryte. To by było na tyle. Co o Ty myślisz? Jeszcze jedno- najprawdopodobniej powiększyłabym niektóre okna bo wydają mi sie małe. Skoro już mieszkasz w swoim to pewnie zauważyłeś co warto zmienić i na co zwrócić szczególną uwage. PS a może jakieś fotki ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 11.01.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 kominek u nas jest ok 40 cm od sciany zewnetrznej, okna na tej scianie zostaly. Telewizor spokojnie miesci sie na scienie od garazu. schody mamy calkowiecie odkryte i nie wyobrazam sobie innych. CO do klatki schodowej jest jak jest, jak jest szaro to swiatelko na suficie trzeba zapalic. Jak schody sa odkryte i drzwi przeszklone to w dzien jest ok. Okien praktycznie nie zmienialismy, minimalne zmiany to wykusz oraz pokoj nad garazem. Z wiekszych zmian to pralnia nad garazem oraz zmniejszenie spizarni kosztem lazienki. Reszta wlasciwie bez zmian.Mieszka sie bardzo fajnie , dom jest funkcjonalny i spory .polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzal 19.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam,jestem zainteresowana projektem Hektor. Chętnie zobaczyłabym ten piękny domek w rzeczywistości lub chociaż na zdjęciach. Może ktoś mieszka w okolicach Krakowa lub w sąsiednich województwach i zechciałby pokazać swojego Hektora chociaż z zewnątrz? Proszę o kontakt.Pozdrawiam wszystkich hektorowiczów. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts