Witch13 08.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Kochani. Mam ogromną prośbę. Kilka tygodni temu wstawiono mi okna. Jedno zostało źle wstawione i przy otwieraniu haczy. Interweniowałam w firmie telefonicznie i poinformowano mnie, że "jak będzie im po drodze" to wjadą!!! Tymczasem, za kilka dni wchodzą tynkarze. Chcę napisać pismo do ów firmy , że jeżeli wejdą po tynkach to obciążę ich kosztami ponownego tynku przy oknie.... Macie jakieś sposoby na taką sytuację? Jak sformuować takie pismo aby wyrazić w nim swoje niezadowolenie ? Może ktoś miał podobny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.07.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Złożyć reklamację na piśmie. Żądać natychmiastowego usunięcia fuszerki. Podać dokładnie kiedy wchodzi ekipa tynkarska. Zaznaczyć, iż poprawka wykonana po tynkowaniu okien będzie musiała być wykonana z poprawkami w ewentualnych uszkodzeniach tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witch13 08.07.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki serdeczne za odzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matadorRS 09.07.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dzięki serdeczne za odzew... Jak masz poziomice to sprawdz czy jest okno dobrze obsadzone. Jak nie to rob awanture. Jak jest dobrze obsadzone to polowa sukcecu. Bo wtedy wystrczy tylko okno podkrecic na zawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witch13 09.07.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzięki, pismo napisane, wysłane faxem dzisiaj rano i pół godz po... telefon z firmy, przyjeżdżają wyregulować. Co do poziomicy, sprawdzał mi kuzyn i powiedział, że jest dobrze wypoziomowane i raczej będzie problem z profilem..., chyba zwariuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts