Kamak 08.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Drodzy bywalcy forum!Chcę przestrzec wszystkich, którzy śledząc to forum będą chcieli zatrudnić ekipę do tynków gipsowych. Ja korzystając właśnie z tego forum, zatrudniłam "fachowców" polecanych jako sprawdzona ekipa i polecana. Niestety jest to niesolidna ekipa. Wychwycone w trakcie odbioru usterki (a było ich dużo) nie zostały naprawione, pierwsze podejście do poprawek zrobiło więcej szkody niż pożytku, a kolejnego już nie było bo oczywiście Pan Radek - szef ekipy od trzech tygodni nie odbiera telefonu czyli klasyczne zachowanie partackich ekip. Mam nadzieję, że to forum przyczyni się do eliminowania tego typu wykonawców.Jest to ekipa Pana Radka tel. 509202544. Kamak Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/104620-ostrzegam-przed-ekip%C4%85-od-tynk%C3%B3w-gipsowych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts