art63 23.09.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Nie mogę tego zrozumieć że my ( forumowicze) zastanawiamy się co autor miał na myśli..., lub że po wytknięciu błędów brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony redakcji lub autora danej publikacji. Jeśli osoby piszące artykuły do Muratora nie odpowiadają na komentarze do ich artykułów to po co ten dział ? Przecież on jest prawie "martwy" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.09.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Nie mogę tego zrozumieć że my ( forumowicze) zastanawiamy się co autor miał na myśli..., lub że po wytknięciu błędów brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony redakcji lub autora danej publikacji. Jeśli osoby piszące artykuły do Muratora nie odpowiadają na komentarze do ich artykułów to po co ten dział ? Przecież on jest prawie "martwy" ! A może odpowiedzi pojawiają się w Muratorze, a nie na Forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.09.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Pilnie czytamy wszystkie uwagi, odpowiadamy w miarę możliwości i potrzeby albo na Forum, albo na łamach "Muratora" - artykułem.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 NO I TO SIĘ CHWALI ... w miarę możliwości i potrzeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 26.09.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Kupilam pazdziernikowy numer Muratora i jestem pod wrazeniem.Duzy rozrzut tematow,od centralnego odkurzacza po montaz lustra.Na zalaczonej CD oprocz projektow -kalkulator kredytowy,koszty budowy ,wzory umow.Na moj poziom wiedzy i etap budowy ,Muratorek ten jest b.interesujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts