voyt 08.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 1. wylewki - 20 zł/m2 będą robione recznie mała powierzchnia na 2 piętrze (chyba bez materiału) 2. suche tynki - 55 zł/m2 wełna 15 + 10 stelaż, płyty z wykonczeniem pod malowanie (bez materiału) 3. elektryka - 40 zł za punkt z materiałem + ok 500 za rozdzielnice 4. tynk cementowo wapienny+gładź gipsowa - 15zł/m2 (bez materiału) ceny z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot1 08.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 1. wylewki dobra2. tynk suchy ujdzie3. jak za pkt z materiałem to może być 4. dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturpawel 09.07.2008 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ceny z klasy średniociutwyższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ceny zaleza od rejonu kraju krakow nie nalezy do najtanszych ale i w warszawie znajdziesz drozej ja mieszkam w wielkopolsce elektryka klasuje sie na tym samym poziomie cenowym ale za suche tynki juz place mniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart 3210 09.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 1. wylewki - 20 zł/m2 będą robione recznie mała powierzchnia na 2 piętrze (chyba bez materiału) 2. suche tynki - 55 zł/m2 wełna 15 + 10 stelaż, płyty z wykonczeniem pod malowanie (bez materiału) 3. elektryka - 40 zł za punkt z materiałem + ok 500 za rozdzielnice 4. tynk cementowo wapienny+gładź gipsowa - 15zł/m2 (bez materiału) ceny z Krakowa Swięte słowa,ceny niestety zależą od regionu.Nie bez znaczenia jest też m. in. pora roku(w sezonie są wyższe),metraż,renoma firmy (jakość wykonania i zapotrzebowanie na jej usługi).Także przy ręcznym wykonaniu małego metrażu wylewki cena nie jest zawyżona.Suche tynki,jeśli to połać dachowa to zależy jak skomplikowane to poddasze jeśli sam sufit to średnio wysoka,jak zabudowy to niska.Elektryka-średnia cena nawet jak na podkarpacie.Tynk + gładż-cena z przed kilku lat!W Warszawie a samą gładż już trzeba tyle zapłacić. Jak na Kraków dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 1. wylewki - 20 zł/m2 będą robione recznie mała powierzchnia na 2 piętrze (chyba bez materiału) 2. suche tynki - 55 zł/m2 wełna 15 + 10 stelaż, płyty z wykonczeniem pod malowanie (bez materiału) 3. elektryka - 40 zł za punkt z materiałem + ok 500 za rozdzielnice 4. tynk cementowo wapienny+gładź gipsowa - 15zł/m2 (bez materiału) ceny z Krakowa Swięte słowa,ceny niestety zależą od regionu.Nie bez znaczenia jest też m. in. pora roku(w sezonie są wyższe),metraż,renoma firmy (jakość wykonania i zapotrzebowanie na jej usługi).Także przy ręcznym wykonaniu małego metrażu wylewki cena nie jest zawyżona.Suche tynki,jeśli to połać dachowa to zależy jak skomplikowane to poddasze jeśli sam sufit to średnio wysoka,jak zabudowy to niska.Elektryka-średnia cena nawet jak na podkarpacie.Tynk + gładż-cena z przed kilku lat!W Warszawie a samą gładż już trzeba tyle zapłacić. Jak na Kraków dobre ceny Mnie się wydaje że bardzo przystepne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 10.07.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Na takie pytanie wykonawca odpowie że tanio,że gdzieś tam jest drożej,itp(wiadomo dlaczego), a inwestor że drogo,kosmos itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 21.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To są na pewno dobre, przystępne ceny. Sam płaciłem więcej. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts