PsychOlka 03.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam Podepne sie pod temat, mam problem z oknem dachowym, kiedys ktos kleil na tym jakby witraz taki foliowy i po zerwaniu tego zostal tylko klej , juz ze 3 lata jest sam ten klej, czym to doczyscic?? nie mam zielonego pojecia:bash: prosze podpowiedzcie cos W marketach budowlanych znajdziesz w chemii "do sprzątania" różne spryskiwacze do usuwania naklejek. Ja walczę takim spryskiwaczem, łatwo nie jest, ale daje radę. Cena też nie jest astronomiczna. Pozdrawiam. PsychOlka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4777 18.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 też miałam ten problem, nic nie pomagało i przypadkiem czyszcząc taras karczerem okazało się że taśma z klejem z framug okiennych też schodzi bez uszkadzania farby! rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila88 14.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam, Miałam taki problem z taśma na drewnianych oknach i plastikowych drzwiach przesuwnych oraz blaszanej bramie garażowej. Przez 2 lata folia ochronna niemalże wtopiła się w plastikową ramę okienna. Na bramie garażowej taśma porostu popękała. Wszystkie pozostałości po taśmach usunąłem GooGone Pro Power bez uszkodzenia powierzchni. Wynalazek z USA. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts