marcioszek 08.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie i o poradę do szanownych forumowiczów się zgłaszam. Mam zrobiony taraz z wylewki betonowej oczywiście zazbrojony siatką, gdy przyszedł upragniony czas /po dwóch latach/ chciałbym położyć na nim zakupione kafle i co się okazało a minowicie, że mój taras dziwnie osiada /wylana płyta/. Proszę Was o podpowiedź tylko sensowną. Chcę jeszcze raz położyć siatkę zgrzewaną i ponownie to wszystko zalać betonem teraz chyba b20, tylko powinna być minimalna grubość betonu. Każdy fachowiec chwali swoje i różne już opinie na ten temat słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jeżeli osiada to kolejna warswa betonu nic nie da. Też osiądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts