homegirl homeboy 09.07.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Komentarze, rady, sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blu_lulu 09.07.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam chyba jestem pierwsza hihi Obok naszej działeczki też jest taka wąska, na oko ma nie więcej niż 20m i domek na niej stoi wszystko się ładnie prezentuje, ba w mojej miejscowości jest też domek wybudowany na działce co ma ok 8m szer Życzę powodzenia i będę tu ziurkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 13.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Moja działka ma 14,4 metra, ale mój kolega pobija chyba rekord - wybudował domek na działce 6,5 m x 350 m !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wstąpiłam znienacka i będę zaglądać, jeśli pozwolisz oczywiście. Gdzie się budujecie? Dachówka bardzo ładna- też taką chciałam na początku, potem ciemno grafitową a wyszła zupełnie inna. My mamy okna Velux GGU- stwierdziliśmy że jak już kupować to najlepsze. Tego nie zamierzam wymieniać przez najbliższe naście- dziesiąt lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homegirl homeboy 27.07.2008 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Witam pierwszych komentatorów Bardzo mi miło, że ktoś zajrzał do naszego dzienniczka. NJerzy zwracam honor masz węższą działkę, ale my mamy chyba jednak nieco gorzej, bo to 16m jest od strony wjazdowej (od drogi). Tak więc mamy takiego jamniczka A tak na marginesie to budujemy całkiem niedaleko od Ciebie -góra jakieś 15km Okien dachowych nadal nie wybraliśmy. Zbieramy wyceny z okolicznych firm i zobaczymy co i gdzie najbardziej się kalkuluje. Mam nadzieje, że budowa ruszy z kopyta z większą werwą jak tylko kredyt zasili konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 31.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Bardzo fajny domek. Na wąską działkę bardzo trudno znaleźć coś sensownego. Trzymam kciuki za postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homegirl homeboy 05.08.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dziękuję bardzo Cieszę się, że komuś się podoba Strasznie cięzko wybrać coś na tak wąską działkę. Musieliśmy pójść na pewne kompromisy, ale ogólnie jesteśmy zadowoleni. Ostatnio mama uswiadomiła mi jedną rzecz jeśli chodzi o pomieszczenia na parterze. Przydałby się tam jakiś dodatkowy zamykany pokoik, choćby malutki, w którym można by np. położyć spać dziecko coby potem nie latać ciągle góra-dół jak ma się gości czy coś w tym rodzaju. Perspektywa dzieci jest dla mnie jeszcze odległa więc nie przeszło mi to nawet na myśl. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 08.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Bardzo fajny domek wybraliście na Waszą działkę. My możemy poszaleć, bo nasza działka ma prawie 20 m szerokości.Budować będziemy się w Rudzie Śląskiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 08.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Bardzo fajny domek wybraliście na Waszą działkę. My możemy poszaleć, bo nasza działka ma prawie 20 m szerokości.Budować będziemy się w Rudzie Śląskiej.Pozdrawiam Na działkę 20 m wcale nie jest łatwo coś znaleźć. Wiem cos o tym, bo też taką mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homegirl homeboy 09.09.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cieszymy sie ze podoba sie nie tylko nam Jednak na efekt koncowy trzeba jeszcze dlugo poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zajrzałam.Fajny domek i fajne miejsce. Gdzie się budujecie? Jakie postępy w pracach na budowie?Pozdrawiam Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.04.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 HEJ! Fajny ten Wasz projekcik! Widzialam, ze wybraliscie drzwi modena - my na poczatku tez bylismy na nie zdecydowani - ale po wycenie - zrezygnowalismy i zamowilismy Gerde. Ale wklad kominkowy wybralismy taki jak Wy Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za dalsze prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts