BungoI 19.02.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 W moim dzienniku umieściłam ostatnio zdjęcia mojego Adela średni brąz. W ramach promocji dostaliśmy 600 złotych, transport i montaż gratis. BungoI a kiedy kupowaliscie meble? ja czekam na promocję, ale na stronie Ikea nie ma żadnych informacji. Kupowaliśmy sierpień/wrzesień. Z tego co obserwuję to już drugi rok mają w tym czasie promocję na kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 20.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mam pytanie dla tych, którzy już maja kuchnie z IKEA. Czy nie przeszkadzają Wam białe brzegi korpusów szafek ( między sąsiednimi drzwiami czy szufladami przebijają białe szczeliny ) ??? A może mozna dokupić wariant z brzegiem w kolorze ?? ( tak samo, jak to jest w przypadku bocznych ścianek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 20.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Czy ktoś może użytkuję sofę KNIHULT? http://www.ikea.com/PIAimages/68220_PE182372_S3.jpg Jest dosyć tania, więc obawiam się, czy po roku nie będzie się na śmietnik nadawała. Słyszałem opinię, że obicie szybko się niszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mam pytanie dla tych, którzy już maja kuchnie z IKEA. Czy nie przeszkadzają Wam białe brzegi korpusów szafek ( między sąsiednimi drzwiami czy szufladami przebijają białe szczeliny ) ??? A może mozna dokupić wariant z brzegiem w kolorze ?? ( tak samo, jak to jest w przypadku bocznych ścianek ) jezeli chodzi o białe boki, to przykrywa się je panelami w kolorze frontów wszędzie tam, gdzie widać bok - na skraju ciągu, po bokach okapu. Biały w szparach? hmmm jak jest prosto zmontowane to nie powinno byc widać. Jak się nachylisz, to zobaczysz za to biały spód szafki wiszącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 20.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie do końca mnie to przekunuje, dobry montaz to i owszem, ma znaczenie, ale nigdy drzwi nie są tej samej szerokości co front szafki, cos tam zawsze wystaje. Ja mam teraz meble z Wolsztyna , stare co prawda, korpusy są ze zwykłej płyty, białej, ale jak otwirzysz dzrzi czy szuflade, to te brzegi które widzisz od frontu sa wyklejone listewka w kolorze drzewa. Cyba sie wybiorę do IKEI ijeszcze raz popatrze pod tym kontem ale dzieki Sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 20.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tak, korpusy białe zawsze wystają spod frontów, niezależnie od montażu, i mnie to niemożebnie wkurza. dlatego poszłam do marketu budowlanego i dobrałam listwy maskujące w niemal identycznym kolorze, co fronty - nakleja się toto na te wystające krawędzie i już mnie nie będzie wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 20.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no własnie !!!! ja myślałam o jakieśc farbce akrylowej , ale okleina tez może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ... To wlasnie rozni Ikee (nawet z produktami z chin) od stolarza z rodzimego kraju. Liczy sie klient - nawet po zaplacie, a nei tylko przed tak zerknalem wiec napisze pewnie podobnie na + dla IKEI zakupilismy papierwowe kremowe lampy i kinkiety do dalonu. delikatnie zaczal sie papier odklejac od metalowego precika w kinkietach. zrobilem zdjecie komorka i wyslalem maile do ikei z zapytaniem co mam dalej z tym zrobic. nastepnego dnia zadzwonil koles i poprosil o adres. 2 dni pozniej przyjechal kurier i przywiozl nowe lampy. reklamacje uznano mi na podstawie niewyraznego zdjecia, rozpatrzono blyskawicznie, poinformowano ze nie musze oddawac tych co mam po otrzymaniu nowych, przyjeto na wiare ze pomimo przeslania jednego zdjecia podobnie mam w pozostalych i wyslano wszystkie nowe dla mnie wielkie BRAVO Ikea Gdansk Zlota Karczma gdzie najczesciej bywamy co 3 miesiace po jakies pierdoły warto brac na fakture gdyz jest wieksza i latwiej ja gdzies wpiac. niektore tematy mozna odliczac jako roznice vat, latwiej jest z reklamacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 20.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ktoś może jednak orientuje się czy będą przeceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 20.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja byłam dziś w LM - kupiłam kosze metalowe wysuwane do szafy - w kasie mnie zamurowało 400 coś zł. W domu weszłam na Ikeę takie kosze są za 69 złhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69867046i to jest plus dla Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZiel 23.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam. Ja też lubię Ikeę, podoba mi się prosty styl, który mi pasuje, o dodatkach nie wspomnę . Zamierzam tam kupić część mebli między innymi lóżko Malm, w związku z tym mam pytanie - czy ktoś użytkuje to łóżko, jak się sprawdza, jakie dno kupiliście, z góry dzięki za odpowiedź Pozdr. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 23.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 My mamy malma 160 z dnami liared i materacem hogbo. Użytkujemy od lipca 2005. Na początku wydawało mi się, że jest zbyt miękko, ale już się przyzwyczailiśmy.Teściowie też ostatnio kupili to łóżko tylko z twardszym materacem.Po jakimś czasie zaczęło nam skrzypieć (strasznie wkurzająco), ale odkręciliśmy takie badziewne metalowe poprzeczki i teraz jest ok.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 02.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziewczyny, czy widziałyście ten zegar na żywo? Czy jest on z mlecznego szkła, czy jest przeźroczysty? Intersuje mnie ten o wymiarze 28x28 cm.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70111113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 03.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dziewczyny, czy widziałyście ten zegar na żywo? Czy jest on z mlecznego szkła, czy jest przeźroczysty? Intersuje mnie ten o wymiarze 28x28 cm. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70111113 ponawiam pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dziewczyny, czy widziałyście ten zegar na żywo? Czy jest on z mlecznego szkła, czy jest przeźroczysty? Intersuje mnie ten o wymiarze 28x28 cm. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70111113 ponawiam pytanie! skoro sie pytasz dziewczyn wiec oswiadczam, iz nieodpowiem na Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 skoro sie pytasz dziewczyn wiec oswiadczam, iz nieodpowiem na Twoje pytanie i słusznie! trzeba walczyć z dyskryminacja na tle płci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 skoro sie pytasz dziewczyn wiec oswiadczam, iz nieodpowiem na Twoje pytanie i słusznie! trzeba walczyć z dyskryminacja na tle płci!! tak jest ps. jutro bede w Ikei Poznanskiej lub Wroclawskiej a w przyszlym tygodniu katowickiej lub Krakowskiej Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miyako90 24.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja bardzo lubię sklepy IKEA , tylko jedyny minus to to ze mieszkam w lubelskim a najblizsza ikea jest w Warszawie ( chyba że o czymś nie wiem ) w/g mnie IKEA to bardzo fajny sklep , duży wybór w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 24.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja tez mam malm łózko od 2004 - niestety trzeba sprawdzac stan srubek po pewnym czasie i tez nam skrzypi ale teraz wiem i wykrece te metalowe drucikiogolnie jest o.k. jak kupowalismy meble do sypialni to na rynku było strasznie ubogo z meblami w prostym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jak najbardziej pasuje do tego wątku Przeglądając dzienniki/galerię zdjęć natknęłam się na sofy ektorp chyba w obiciu w kwiaty a teraz nie mogę tego znaleźć jeśli przychodzi komuś do głowy salon z sofami ektorp proszę o cynk szukam najlepszego rozwiązania na ustawienie moich siedzisk w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts