majki 10.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To ja też się w wewontku zapiszę Dostałem własnie wczoraj do skrzynki na listy nowy katalog - znak czasu Już nie trzeba ganiać do Janek, żeby coś kupić i wziąść katalog ... Pod nosem mi otworzą niedługo ( pod koniec listopada w Łodzi i to największa w Polsce ) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
placebo 10.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 betib taką ma Mnie ona tj. sofa też się strasznie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 tak wiem ale nie chodzi mi o sofę betib z tego co kojarzę sofa byla w wykuszu Gratulacje Łodzianie wreszcie się doczekaliście ja też zŁodzi jestem choc teraz bliżej Janek mnie przywialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... Pod nosem mi otworzą niedługo ( pod koniec listopada w Łodzi i to największa w Polsce ) pozdrawiam, majki uuuuuu. to pioeknie ze tak szybko choc zawsze mi sie zdawalo ze na wiosne 2010 maja otwierac. przy jakiej to bedzie ulicy? na co to wylot z Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 łącze się z Wami , najchętniej bym w Ikea zamieszkała , najgorsze jest to ze mam tak daleko i nie mogę sobie kupić większych mebli typu kanapa, fotele itp. , uwielbiam ją za pomysły, aranżację i dodatki .........co sie da kupuję na allegro a jak już sie wybiorę .................to mąż ma mnie z głowy na cały dzień, robię kilka rundek i ciągle mi mało........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... Pod nosem mi otworzą niedługo ( pod koniec listopada w Łodzi i to największa w Polsce ) pozdrawiam, majki uuuuuu. to pioeknie ze tak szybko choc zawsze mi sie zdawalo ze na wiosne 2010 maja otwierac. przy jakiej to bedzie ulicy? na co to wylot z Lodzi? Ulica to Pabianicka róg Chocianowickiej. Wylot z Łodzi na Pabianice, Zduńska Wola, Sieradz -> kierunek Wrocław. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Moim największym problemem w związku z ewentualna przeprowadzką do domu jest ... oddalenie od IKEA!!! Teraz ma 3 km a potem będę miała 70! Jak ja to zniosę??? Przyznam się, że długo kupowałam w ikei tylko "duperele". Aż pewnego pięknego dnia mój mąż (którego uważałam za przeciwnika tego sklepu) stwierdził, że mamy każdy mebel w domu "z innej parafii" i trzeba to zmienić i .... dokonaliśmy jednorazowego zakupu stolika kawowego, stolika pod telewizor i stołu z krzesłami. Pasują moim zdaniem idealnie do starego skórzanego kompletu wypoczynkowego (nota bene komplet "z odzysku" - przyjechał do nas 1200 km ) i sprawuję się jak na swoją cenę rewelacyjnie. Mój syn ma jeszcze wysokie łóżko z ikei - też jest całkiem OK. Powyższe wywody uznaję za wystarczające, żeby zapisać się do grona ikeomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Mąż własnie powiesił w oknie drewnianą żaluzje z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 11.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 W piątek wybieram sie na zakupowe szaleństwo do janek Bo my Mayland to z tego samego kawałka ziemi jesteśmy Też przymierzam się do drewnianych żaluzji. W jednym ze sklepów za żaluzję do okna 150x180 facet krzyknął mi 700 zł A w Ikei kilka razy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja tam lubie zakupy w Ikea.mebli nie mam zadnych i raczej miec nie bede ( no chyba ze w mieszkaniu na wynajem) ale za to uwielbiam pierdółki garnki talaerze serwetki i tp... najblizszą Ikeę mam w Berlinie( 120 km) i tam robie zakupy.Czasmi jezdżę do Poznania,ale to juz 260 km w jedna stronę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruziaczek 11.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 najblizszą Ikeę mam w Berlinie( 120 km) i tam robie zakupy.Czasmi jezdżę do Poznania,ale to juz 260 km w jedna stronę.... No ja tez zaginam do Berlina Nawet bardziej się opłacało jak euro nisko stało. Teska a słyszałaś może ze w Szczecinie maja otwierać Ikeę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedzia28 11.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 tez chetnie zobaczylabym domy urzadzone na styl ikei uwielbiam ten sklep zawsze wychodze z niego z nawe najdrobniejsza rzecza ale jak to cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 znalazlam to czego szukałam nie u nas na forum ale na gazecie wnętrze by IKEA http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/pa/hd/ejvw/EeCcvv1acoApf6MuUB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Majki, a wiadomo już kiedy dokladnie otwarcie tej ikei? Ostatnio czytalam o 18 listopada. Czyżby termin znow się przesunał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 12.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja W Ikea kupuje głównie jedzenie. Moim nr 1 jest musztarda z koperkiem. U nich to niby sos do łososia, ale do śniadania potrafimy zjeść pół słoika. Do tego kawior w dobrej cenie, sok z kwiatu czarnego bzu, rewelacyjny dla zdrowia, lekarka mi kazała go dawac przy kazdej infekcji, polecam. Borówka lesna, my do miesa dajemy- - przepyszna w bardzo dobrej cenie. No i oczywiście torciki mrozone, wszyscy uwielbiaja a można wrzucić do zamrażalnika i w każdej chwili poczęstować niezapowiedzianych gości. Jest tam też taki fajny sos waniliowy, pakowany w półlitrowy kartonik jak smietanka do kawy, spróbujcie zjesć szarlotke na ciepło z takim sosaem - bajka. W każdym razie warto odwiedzić sklepik z żywnością i poeksperymentować, a musztarda to już koniecznie każdy powinien spróbowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Majki, a wiadomo już kiedy dokladnie otwarcie tej ikei? Ostatnio czytalam o 18 listopada. Czyżby termin znow się przesunał? Na chwile obecną podobnież 27.11 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mąż własnie powiesił w oknie drewnianą żaluzje z Ikea mój też powiesi niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 12.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja W Ikea kupuje głównie jedzenie. Moim nr 1 jest musztarda z koperkiem. U nich to niby sos do łososia, ale do śniadania potrafimy zjeść pół słoika. Do tego kawior w dobrej cenie, sok z kwiatu czarnego bzu, rewelacyjny dla zdrowia, lekarka mi kazała go dawac przy kazdej infekcji, polecam. Borówka lesna, my do miesa dajemy- - przepyszna w bardzo dobrej cenie. No i oczywiście torciki mrozone, wszyscy uwielbiaja a można wrzucić do zamrażalnika i w każdej chwili poczęstować niezapowiedzianych gości. Jest tam też taki fajny sos waniliowy, pakowany w półlitrowy kartonik jak smietanka do kawy, spróbujcie zjesć szarlotke na ciepło z takim sosaem - bajka. W każdym razie warto odwiedzić sklepik z żywnością i poeksperymentować, a musztarda to już koniecznie każdy powinien spróbowac ! Potwierdzam , mniam Od siebie mogę polecić tez meble, szczególnie kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedzia28 12.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Proszę o jakies fotki z waszych domkow urzadzonych w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 13.11.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dla ikeowców z okolic łodzi - licznik http://lodz.ikea.pl/ p.s. dołączam do grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts