Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IKEOWCY !!!! ŁĄCZMY SIĘ :)

Nelli Sza

Recommended Posts

To ja też się w wewontku :wink: zapiszę :D

Dostałem własnie wczoraj do skrzynki na listy nowy katalog - znak czasu 8) Już nie trzeba ganiać do Janek, żeby coś kupić i wziąść katalog ... :roll:

Pod nosem mi otworzą niedługo ( pod koniec listopada w Łodzi i to największa w Polsce 8) 8) 8) )

pozdrawiam, majki

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

łącze się z Wami , najchętniej bym w Ikea zamieszkała , najgorsze jest to ze mam tak daleko i nie mogę sobie kupić większych mebli typu kanapa, fotele itp. , uwielbiam ją za pomysły, aranżację i dodatki .........co sie da kupuję na allegro a jak już sie wybiorę .................to mąż ma mnie z głowy na cały dzień, robię kilka rundek i ciągle mi mało........ :lol: :lol: :lol:

...

Pod nosem mi otworzą niedługo ( pod koniec listopada w Łodzi i to największa w Polsce 8) 8) 8) )

pozdrawiam, majki

uuuuuu. to pioeknie ze tak szybko choc zawsze mi sie zdawalo ze na wiosne 2010 maja otwierac. przy jakiej to bedzie ulicy? na co to wylot z Lodzi?

Ulica to Pabianicka róg Chocianowickiej. Wylot z Łodzi na Pabianice, Zduńska Wola, Sieradz -> kierunek Wrocław.

pozdrawiam, majki

Moim największym problemem w związku z ewentualna przeprowadzką do domu jest ... oddalenie od IKEA!!! Teraz ma 3 km a potem będę miała 70! Jak ja to zniosę???

Przyznam się, że długo kupowałam w ikei tylko "duperele". Aż pewnego pięknego dnia mój mąż (którego uważałam za przeciwnika tego sklepu) stwierdził, że mamy każdy mebel w domu "z innej parafii" i trzeba to zmienić i .... dokonaliśmy jednorazowego zakupu stolika kawowego, stolika pod telewizor i stołu z krzesłami. Pasują moim zdaniem idealnie do starego skórzanego kompletu wypoczynkowego (nota bene komplet "z odzysku" - przyjechał do nas 1200 km :o ) i sprawuję się jak na swoją cenę rewelacyjnie.

Mój syn ma jeszcze wysokie łóżko z ikei - też jest całkiem OK.

Powyższe wywody uznaję za wystarczające, żeby zapisać się do grona ikeomaniaków :D

Ja tam lubie zakupy w Ikea.

mebli nie mam zadnych i raczej miec nie bede ( no chyba ze w mieszkaniu na wynajem) ale za to uwielbiam pierdółki garnki talaerze serwetki i tp...

najblizszą Ikeę mam w Berlinie( 120 km) i tam robie zakupy.Czasmi jezdżę do Poznania,ale to juz 260 km w jedna stronę....

Ja W Ikea kupuje głównie jedzenie. Moim nr 1 jest musztarda z koperkiem. U nich to niby sos do łososia, ale do śniadania potrafimy zjeść pół słoika. Do tego kawior w dobrej cenie, sok z kwiatu czarnego bzu, rewelacyjny dla zdrowia, lekarka mi kazała go dawac przy kazdej infekcji, polecam. Borówka lesna, my do miesa dajemy- - przepyszna w bardzo dobrej cenie.

No i oczywiście torciki mrozone, wszyscy uwielbiaja a można wrzucić do zamrażalnika i w każdej chwili poczęstować niezapowiedzianych gości. Jest tam też taki fajny sos waniliowy, pakowany w półlitrowy kartonik jak smietanka do kawy, spróbujcie zjesć szarlotke na ciepło z takim sosaem - bajka. W każdym razie warto odwiedzić sklepik z żywnością i poeksperymentować, a musztarda to już koniecznie każdy powinien spróbowac !

Ja W Ikea kupuje głównie jedzenie. Moim nr 1 jest musztarda z koperkiem. U nich to niby sos do łososia, ale do śniadania potrafimy zjeść pół słoika. Do tego kawior w dobrej cenie, sok z kwiatu czarnego bzu, rewelacyjny dla zdrowia, lekarka mi kazała go dawac przy kazdej infekcji, polecam. Borówka lesna, my do miesa dajemy- - przepyszna w bardzo dobrej cenie.

No i oczywiście torciki mrozone, wszyscy uwielbiaja a można wrzucić do zamrażalnika i w każdej chwili poczęstować niezapowiedzianych gości. Jest tam też taki fajny sos waniliowy, pakowany w półlitrowy kartonik jak smietanka do kawy, spróbujcie zjesć szarlotke na ciepło z takim sosaem - bajka. W każdym razie warto odwiedzić sklepik z żywnością i poeksperymentować, a musztarda to już koniecznie każdy powinien spróbowac !

Potwierdzam , mniam :p

Od siebie mogę polecić tez meble, szczególnie kuchnie.