mysweetbabys 15.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 zdecydowanie tytan cynk, wcale nie aż tak drogo-przynajmniej jak my bralismy to cena poszla w dół, a i niewyglada az tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 19.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja mam kupione Marleya i metalowe zaczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 20.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zdecydowanie tytan cynk, wcale nie aż tak drogo-przynajmniej jak my bralismy to cena poszla w dół, a i niewyglada az tak zle U mnie również jest tytan, cena rozsądna, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 23.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 marley bardzo dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 07.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Będę miał też Marley tylko pytanie czy macie kolory rynien takie jak dachówka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotahm 25.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dachówka Braas grafit bałtycka, jakie rynny grafitowe czy czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 26.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 W poprzednim domu miałem plastikowe i przez 10 lat nic się nie działo,teraz za radą majstra (bardzo dobrego) mam z blachy powlekanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 My również Marley (tworzywo sztuczne) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychos 31.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Od 9 lat mam plastikowe Marleya. Nic się z nimi nie dzieje, nadal wyglądają jak nowe. W kwestii pękania na słońcu. W kryzysie producenci najpierw obniżają pensje pracownikom, a następnie MAJSTRUJĄ PRZY RECEPTURACH. Wiec kto wie, czy obecnie pomijają jakiś składnik żeby obiżyć koszty. Ta uwaga dotyczy wszystkich producentów, nie tylko rynien i nie tylko materiałów budowlanych. A propos koloru (Dorotah), uważam, że dachówka, podbitka i rynny w jednym kolorze nie jest dobrym rozwiązaniem. Wszystko wtedy się zlewa i wydaje się przyciężkawe i mdłe. Lepszej zastosować kontrast. Ja mam np. srebrno-szare (dość jasne) rynny do czerwonej dachówki i kasztanowej podbitki . Wygląda to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Poprzednio posiadalem przez 7 lat rynny plastykowe (ciemny braz) firmy Hunter. Niestety od poludnia i zachodu wypaczyly sie i wyblakly.Od roku mam rynny z blachy tytan-cynk firmy Rheinzink. Na razie spisuja sie bez zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 01.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Poprzednio posiadalem przez 7 lat rynny plastykowe (ciemny braz) firmy Hunter. Niestety od poludnia i zachodu wypaczyly sie i wyblakly. Od roku mam rynny z blachy tytan-cynk firmy Rheinzink. Na razie spisuja sie bez zastrzezen. Ja mam plastiki Marleya i też wyblakły po 5 latach. Wygląda to nieciekawie. Na domku ogrodnika założyłem już rynny i rury spustowe z blachy takiej jak Ty. No, cóż człowiek się uczy całe życie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 03.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Rynny Marley'a , kolor miedziany -dobierałam do koloru okien i podbitki(złoty dąb) dachówka czarnobrązowa Roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A ja plastiki firmy Marley. jo tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 04.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja mam rynny Karolina od Kaczmarka . PVC w kolorze brąz. Podobają mi się... a strzelać z nich jak Daggulka powiedziała nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Plastikowe - są dużo tańsze. Nawet jak (hipotetycznie) coś się z nimi stanie to i tak wyjdą taniej uwzględniając potencjalne naprawy. Zresztą dużo łatwiej wymienić uszkodzony plastik niż stal. Jedyny minus to mniejsza głębokość plastikowych niż stalowych. Ale moje i tak były w stanie odebrać całą wodę w trakcie ubiegłorocznych ulew - mimo że rynny spustowe nie były za gęsto umieszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 20.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 My montujemy tytan cynk mam nadzieją , że przez najbliższe lata dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 13.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Plastikowe - są dużo tańsze. . Że co? Dostałem dzisiaj wycenę oryynnowania Braas - 6300 zł - masakra, podobno najlepsze ale litosci nie za te pieniądze. Polecją mi jeszcze Kaniona, możecie coś na ten temat powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rume 26.10.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 U mnie kolor antracyt - rdzeń aluminium-mangan ; system PREFA i jak na razie GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts