robi77 09.07.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 U mnie po przykręceniu sedesu glazura delikatnie sie "poddała" zrobił sie delikatny łuk..czy to dlatego że za silnie został przykręcony do stelażu zabudowanego KG ??? Czy po jakimś czasie siadania na kibelku zaczną pękać płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.07.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pytanie podstawowe - czy poddała się sama glazura, czy cała ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 09.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pytanie dodatkowe, czy została zastosowana mata amortyzująca w miejscu styku sedesu i ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 24.07.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 POddała sie cała ścianka a co za tym idzie 2 plytki zaczeły odłazic.maty amortyzującej nie dałem...ale nie wiem czy ona by tu cos pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 POddała sie cała ścianka a co za tym idzie 2 plytki zaczeły odłazic. maty amortyzującej nie dałem...ale nie wiem czy ona by tu cos pomogła U mnie fachowcy bezwglednie kazali dac. Dodatkowo na stelazu dali podwojnie plyte k-g. Nic sie nie poddaje, chociaz do lekkich nie naleze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 U mnie też podwójna płyta i mata. Mata podobno konieczność. Kosztuje koło 20 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 U mnie też podwójna płyta i mata. Mata podobno konieczność. Kosztuje koło 20 pln tez tak mam jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ani hydraulik montujacy stelaz,ani gostki ktorzy robili ich zabudowy z g-k nie chcieli nawet slyszec o pojedynczej plycie.Tak wiec my tez mamy podwojna plyte g-k na zabudowie stelazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 24.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 U mnie po przykręceniu sedesu glazura delikatnie sie "poddała" zrobił sie delikatny łuk..czy to dlatego że za silnie został przykręcony do stelażu zabudowanego KG ??? Czy po jakimś czasie siadania na kibelku zaczną pękać płytki ? KG zostalo zamontowane niezbyt starannie . Przykrecajac sedes docisnieto go do poprzeczki i stad luk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 24.09.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 To co teraz najlepiej zrobić? Rozebrać cała zabudowę i dokładać jeszcze jedna warstwę KG ? Czy poluzować śruby od muszli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 24.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jak nie ma innych szkod , poza wygieta scianka , to nie rob nic , bo alternatywa jest rozebranie calosci i zabudowanie i oplytkowanie od nowa . Duzo pracy i kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 27.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Zgłosić reklamacje do wykonującego zabudowe stelarza i niech on sie martwi bo to jego wina.W taki sposób trzeba tępić fajańsiarzy bo inaczej sie nie naucza i każdemu będą robić lipe. Stelarz trzeba odpowiednio usztywnić i obudować stosują jak najwięcej pomysłów do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 To co teraz najlepiej zrobić? Rozebrać cała zabudowę i dokładać jeszcze jedna warstwę KG ? Czy poluzować śruby od muszli ? wyrwij 2 płytki, te pod kiblem, wstaw 2 albo 3 cegły za(żeby opór był) i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 31.10.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A co z fugami... trzeba będzie od nowa fugowac cały kibelek czy tylko świeże miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A co z fugami... trzeba będzie od nowa fugowac cały kibelek czy tylko świeże miejsca? tylko świeże kto pod kibel filuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts