andzka 23.09.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Jestem przed budową domu i właśnie zastanawiam się nad wyborem technologii.Słyszałam o budowie domu na płycie grzewczej,tak jak w Szwecji, podobno pozwala to na duże oszczędności w kosztach związanych z eksploatacją domu.Niestety nie ma zbyt wielu informacji na ten temat.Proszę napiszcie coś o tym,na czym polega ta metoda,gdzie szukać inf. na ten temat,czy są w Polsce firmy zajmujące się taką technologią,czy to dobre rozwiązanie i czy kosztowne? dowiedziałam się,że wPolsce jest firma Laminat ,która duduje w podobnej technologii,lecz to ogrzewanie za pomocą powietrza,metoda o którą mi chodzi działa za pomocą wody. Proszę napiszcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 25.09.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 http://www.legalett.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzka 26.09.2003 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Dzięki za adres Marina, czy to znaczy że masz ten legalet ? Jak on się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzka 26.09.2003 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 To jeszcze raz ja, ludzie jesli macie taką płytę od jakiegoś czasu (od jakiego?) to czy zauważyliście oszczędności w kosztach ogrzewania w porównaniu do innych technologii ? Rozmawiałam z ludźmi,którzy zaczynają budować na takiej płycie jak w Szwecji ( nie wiem czy to to samo co legalet,dlatego nie wiem jak postawić pytanie) twierdzą, że taki dom jest oszczędny. Szukam potwierdzenia i inf. o tej metodzie. Będę wdzięczna za zabranie głosu.![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 26.09.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Bylo b.duzo postow na ten temat. W "Szukaj" wpisz haslo "legalett" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts