oleniek 04.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a ja dziś wykopałam łuski po nabojach i całe naboje - zawału bym dostała... i zakopałam je spowrotem niech se je znajdą za 500lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 05.09.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A ja w nawiezionej ziemi w czasie jej rozworzenia znalazłem nocnik taki babciny z uchem ale niestety łopata go kompletnie zniszczyła. Dodatkowo wygrzebałem kilka buteleczek z początki XX wieku. Pozostałość po jakimś szpitalo lub aptece.Wyczyściliśmy i młody trzyma w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imak 05.09.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a ja to znalazlem http://pl.youtube.com/watch?v=IM5Z0-UpdZU_________________ Super, to rzeczywiście skarb!! I chyba łączy się z jakąś ciekawą historią rodzinną. Wiesz coś na ten temat? Dlaczego ktoś zakopał te naczynia i to chyba w pośpiechu (bo jak widać bez żadnego zabezpieczenia i opakowania)? Co to za porcelana? Jakiej firmy? Gratuluję takiego znaleziska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imak 05.09.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Chyba, że to Twoja własna twórczość: scenariusz i reżyseria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a ja to znalazlem http://pl.youtube.com/watch?v=IM5Z0-UpdZU _________________ Super, to rzeczywiście skarb!! I chyba łączy się z jakąś ciekawą historią rodzinną. Wiesz coś na ten temat? Dlaczego ktoś zakopał te naczynia i to chyba w pośpiechu (bo jak widać bez żadnego zabezpieczenia i opakowania)? Co to za porcelana? Jakiej firmy? Gratuluję takiego znaleziska! taaaa , lezalo tam sobie ponad 60 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts