Moni_się_buduje 09.07.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Bardzo spodobał mi się nowy projekt Pana Drajewicza "Akuratny". Wizualnie jest dopracowany w najdrobniejszym szczególe.Mam pytanie, czy ktoś przymierza się do zrealizowania tego projektu? Niestety dla mnie ma trochę wad funkcjonalnych. Muszę postawić dom na granicy działki, praktycznie zbliźniaczyć z domem już istniejącym, co przy takich skosach dachów może być problemem. Poza tym bardzo mało ma powierzchni gospodarczej. Na dole oprócz garażu nic, a na górze jedno pomieszczenie i nie wiem, czy coś takiego jak strych w ogóle funkcjonuje... Jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej o tym projekcie to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
contrapunctus 04.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam, podłączam się pod pytanie. Ten projekt także mi się wydaje bardzo atrakcyjny.A jak wygląda kwestia kosztorysów przygotowanych? czy bardzo odbiegają od realnej kwoty? (chodzi mi głównie do stanu surowego zamknietego, bo wiem ze z wykonczeniówką to osobna sprawa). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts