zucchini 09.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jakie piły polecacie. Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem i nie do końca wiem czym się kierować. Piła miałaby służyć wycięciu drzew i potem późniejszemu ich pocięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Va_ldi 09.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 To zależy ile chcesz wydać na tą piłę. stihl lub husqvarna. Godna polecenia jest makita. Rzadziej spotykana ale chyba i tańsza to solo. mam husqvarne i jestem zadowolony. Znajomy prowadzi firmę zajmującą się wycinką lasu i używa tylko stihla i też jest zadowolony. Zapytaj u przedstawiciela stihla lub husqvarny. Na pewno polecą Ci coś na miarę twoich potrzeb. Weź również pod uwagę dostępność serwisu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zucchini 09.07.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no wlasnie - slyszalam o problemach z serwisem Stihla ale z Husqvarny wiekszosc zadowolona. Wolalabym jakas porzedniejsza marke zeby nie wyrzucac kasy w bloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkobialka 11.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Usłyszałem kiedyś coś takiego jak wykaszarka/podkaszrka/kosa to Stihl ale jak piła spalinowa to Husqvarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Poczytaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/jaka-mam-kupic-pile-spalinowa,t42660.htm?highlight=pi%B3a%20spalinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 13.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 husqvarna Polecam ten Model Husqvarna 137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopin 17.08.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A mógłby ktoś coś konkretnego powiedzieć o modelu pilarki spalinowej SP 405Q ? Producent Stiga to pewnie dobry sprzęt, ale czy ten konkretny model wytrzyma kilka lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts