krys1 09.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czy ma ktoś może z Was pomysł w czym posegregować dzieciom drobne klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 09.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie wiem jak drobne są te klocki, ale w marketach budowlanych są różne plastikowe pojemniki na śrubki. W formie szufladek albo pudelek z przegródkami otwieranych od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie wiem jak drobne są te klocki, ale w marketach budowlanych są różne plastikowe pojemniki na śrubki. W formie szufladek albo pudelek z przegródkami otwieranych od góry. To jest jeden z pomysłów Drugi - to można zerknąć ja zamykane pudełka plastikowe pasujące do siebie - składa się je po kilka na sobie, dzięki czemu zajmują mniej miejsca w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.07.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie wiem jak drobne są te klocki, ale w marketach budowlanych są różne plastikowe pojemniki na śrubki. W formie szufladek albo pudelek z przegródkami otwieranych od góry. Dzięki, to jest ciekawe. Drugi - to można zerknąć ja zamykane pudełka plastikowe pasujące do siebie - składa się je po kilka na sobie, dzięki czemu zajmują mniej miejsca w poziomie Tak mam. Posegregowane kolorami w plastikowych w miarę płaskich pudełkach. Fajnie jest dopóki jest porządek i piramidka stoi z boku. Ale jak je dzieci pootwierają to walają się duże pokrywki, nie ma jak przejść bo pudełka są dosyć duże, dzieci ciągle "mielą" łapkami w tych pudełkach, kupa szumu i jęk, że nie mogą nic znaleźć. Chyba faktycznie kupię im skrzynkę narzędziową z przegródkami na gwoździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.07.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tak mam. Posegregowane kolorami w plastikowych w miarę płaskich pudełkach. Fajnie jest dopóki jest porządek i piramidka stoi z boku. Ale jak je dzieci pootwierają to walają się duże pokrywki, nie ma jak przejść bo pudełka są dosyć duże, dzieci ciągle "mielą" łapkami w tych pudełkach, kupa szumu i jęk, że nie mogą nic znaleźć. Chyba faktycznie kupię im skrzynkę narzędziową z przegródkami na gwoździe. Ale to samo będzie ze skrzynkami na narzędzia. Będziesz miał jęk, że klocki się pomieszały w tej skrzynce. Na dzieci nie ma mocnych. A im prostsze pudełko tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś w nim popsują, że coś się urwie lub przestanie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 09.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ikea ma fajne rozwiązania http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10399/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.07.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Na dzieci nie ma mocnych...................... Ano nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts