Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POJEMNIK Z PRZEGRÓDKAMI ?

krys1

Recommended Posts

Nie wiem jak drobne są te klocki, ale w marketach budowlanych są różne plastikowe pojemniki na śrubki. W formie szufladek albo pudelek z przegródkami otwieranych od góry.

To jest jeden z pomysłów

Drugi - to można zerknąć ja zamykane pudełka plastikowe pasujące do siebie - składa się je po kilka na sobie, dzięki czemu zajmują mniej miejsca w poziomie.

Nie wiem jak drobne są te klocki, ale w marketach budowlanych są różne plastikowe pojemniki na śrubki. W formie szufladek albo pudelek z przegródkami otwieranych od góry.

Dzięki, to jest ciekawe.

Drugi - to można zerknąć ja zamykane pudełka plastikowe pasujące do siebie - składa się je po kilka na sobie, dzięki czemu zajmują mniej miejsca w poziomie

Tak mam. Posegregowane kolorami w plastikowych w miarę płaskich pudełkach. Fajnie jest dopóki jest porządek i piramidka stoi z boku. Ale jak je dzieci pootwierają to walają się duże pokrywki, nie ma jak przejść bo pudełka są dosyć duże, dzieci ciągle "mielą" łapkami w tych pudełkach, kupa szumu i jęk, że nie mogą nic znaleźć.

Chyba faktycznie kupię im skrzynkę narzędziową z przegródkami na gwoździe. :D :wink:

Tak mam. Posegregowane kolorami w plastikowych w miarę płaskich pudełkach. Fajnie jest dopóki jest porządek i piramidka stoi z boku. Ale jak je dzieci pootwierają to walają się duże pokrywki, nie ma jak przejść bo pudełka są dosyć duże, dzieci ciągle "mielą" łapkami w tych pudełkach, kupa szumu i jęk, że nie mogą nic znaleźć.

Chyba faktycznie kupię im skrzynkę narzędziową z przegródkami na gwoździe. :D :wink:

Ale to samo będzie ze skrzynkami na narzędzia. Będziesz miał jęk, że klocki się pomieszały w tej skrzynce. Na dzieci nie ma mocnych. A im prostsze pudełko tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś w nim popsują, że coś się urwie lub przestanie działać.