SZEFLERA 09.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Szukam stołu do jadalni, okrągłego, o średnicy 130, ale nie ze szkła, tylko drewno lub mdf okleinowany. Wiecie gdzie można coś takiego dostać w miarę rozsądnej cenie? Udało mi się znaleźć tylko jeden, cena 2000 :| Myślałam, że może poszukać stolarza i zrobić na zamówienie, ale trochę się obawiam, żeby nie wyszedł brzydki, bo u stolarza najpierw zamawiam, a dopiero potem mogę obejrzeć Jesteśmy z okolic W-wy, ale z transportem nie byłoby problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 09.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam rzuć okiem na ich stronę http://www.ekrzesla.pl zamawiałam tam stół w rozmiarze jaki potrzebowałam, tylko, że prostokątny (100 cm na 280 cm po rozłożeniu), nie było problemu z konkretnym wymiarem, wiem, że każdy stół robią dopiero na zamówienie, więc podejrzewam, że okrągły o takiej średnicy też zrobią. Stół jest dębowy, wygląda naprawdę ciekawie, kolor wybarwienia wybierałam z próbek, a cena po negocjacjach wyniosła niecałe 1000 zł (nie znalazłam w żadnym innym miejscu dębowego stołu w takiej cenie). Troszkę kawałek od Ciebie - bo Katowice. Niestety ta firma zaopatruje przede wszystkim hotele i restauracje i mnie jako takiego drobniutkiego klienta traktowali trochę jak utrapienie (przesunięte terminy, niedoslana faktura itp) ale dało się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 10.07.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No dzięki serdeczne, zamailowałam, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 10.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to życzę powodzenia! a jeśli na coś się zdecydujesz to radzę zamówienie, terminy, kwotę itd spisać, przesłać mailem/faxem, a jakby co to molestować telefonicznie aha! jeszcze jedno - sprawa dla mnie zupełnie nonsensowna - te stoły robi im jakiś spec z raciborza chyba, a firma ma siedzibę w Katowicach - ja mam biuro od nich jakieś 5 km - już po zamówieniu, umówieniu kwoty, wpłaceniu zaliczki itd pani nagle wyskoczyła mi z kosztami tansportu, bynajmniej nie z ich siedziby do mnie, tylko właśnie z Raciborza do mnie! zakomunikowałam, że to z deczka bez sensu, bo równie dobrze może mi wmawiać, że wiozą stół ze Szczecina i co mnie to obchodzi, na co ona, że przecież mogła mi te koszty doliczyć do ceny i w ogóle bym o tym nie wiedziała.. w sumie racja w efekcie i tak tego nie zapłaciłam, bo dorzucili to do jakiegoś większego transportu, oczywiście fakturę przysłali za dużą, potem to wyjaśniałam itd... tak czy inaczej - uważaj, żeby się z nimi konkretnie dogadać i żeby potem z czymś nie wyskoczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts