amrrowke 09.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 szukajac w internecie drzwi i oscieznic regulowanychznalazem nastepujace firmy ktore je produkujapolskonedreportaclassen czym one sie roznia poza nazwa jakie sa godne polecenia a ktore omijac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 porta- jakość bardzo dobra, cena wysoka classen - jakość w miarę dobra , cena także ...mam drzwi classena .... wzór modena 4 bodajże , do tego ościeżnice arcus (takie półokrągłe) ... od siebie mogę powiedziec, że mogliby się bardziej postarać z wykończeniem bajerów typu np. listwy przy szybkach ... ale ogólnie efekt zadowalający dre ... słyszałam o nich , ale z pierwszej ręki nie mogę się wypowiedzieć - wpisz w szukaczce forumowej "drzwi dre" ... powinno pokazać się dużo wpisów, to samo z polskone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 10.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 porta- jakość bardzo dobra, cena wysoka classen - jakość w miarę dobra , cena także ...mam drzwi classena .... wzór modena 4 bodajże , do tego ościeżnice arcus (takie półokrągłe) ... od siebie mogę powiedziec, że mogliby się bardziej postarać z wykończeniem bajerów typu np. listwy przy szybkach ... ale ogólnie efekt zadowalający dre ... słyszałam o nich , ale z pierwszej ręki nie mogę się wypowiedzieć - wpisz w szukaczce forumowej "drzwi dre" ... powinno pokazać się dużo wpisów, to samo z polskone Porta - mam u siebie. Chyba nie mogę narzekać - zobaczymy jak będzie po roku, dwóch użytkowania... Classen - nie wiem... znajomi mają (montowane mniej - więcej w tym samym czasie). Różnicy w jakości (jak na razie) nie zauważyłem (choć wzór, kolor i nawet rozmiar inny mamy). Będę miał porównanie Porta/Classen za jakiś czas Dre i Polskone przed zakupem odrzuciliśmy... nie pamiętam już właściwie dlaczego. Jedno co (u mnie sprawdziło się w 100%, u innych pewnie po części też) najprawdopodobniej dotyczy wszystkich producentów i sprzedawców: na wystawce u sprzedawcy są zawsze "wypieszczone" a to co przyjeżdża i montują to zwykły standard (np. na ciemnych drzwiach jasne przebija na łączeniu tu i ówdzie, widać gwoździki od ramek,łączenia oklein mogłyby być mniej widoczne itp, co nie jest w żadnym wypadku wadą czy brakiem... po prostu tak jest... i właściwie są do "drobiazgi" których nie widać z odległości większej niż 1m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts