ewazych 09.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 uwagi mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 10.07.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 CO MYŚLICIE O TYCH WYCENACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 300 tysiecy i tak musisz liczyc. Ale...zawsze mozesz nie konczyc gory, poddasze robic powoli w miare przyplywu gotowki.Zastanowilabym sie nad ekipa gorali, ktora postawi stan surowy otwarty, reszte powoli - szukac tanich i dobrych wykonawcow - wtedy w 200 sie zamkniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 10.07.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ale jak szukać górali skoro ja w UK chyba że w wakacje w sierpniu, pojade w góry i będe sie pytała tubylców o ekipe(czy to dobry pomysł?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Bardzo dobry - w gorach odpoczniesz i gorali znajdziesz.Zobacz na strone http://www.odnova.com/Gosc wydawal mi sie konkterny i nie dosc drogiPozdawiamJa troche szukalam i znalazlam ekipe, ktora mi dwa lata temu dom z grubych bali postawila za 80 tysiecy.Ale podobno teraz daja terminy do nawet 2010 roku. No i ceny poszly w gore. Fotki mozna poogladac na madd.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 30.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 co do kredytu-to moze w funtach? poki zloty mocny to sie bedzie milo splacalo a jakby funt wzrosl to przewalutowac. mi sie wydaje ze najlepiej unikac podwojnego przewalutowania.zapytaj piotr.nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts