janiseya 10.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam! To mój pierwszy post na tym forum więc wszystkich serdecznie pozdrawiam . Mam pytanie na temat sposobu rozmnażania języczki pomarańczowej.Jestem tylko pośrednikiem - zostałam poproszona o wyszukanie informacji na ten temat ale w opisach tej rosliny nie znalazłam nic Na tym forum równiez szukałam niestety bez pozytywnego efektu. Będę wdzięczna za informacje i z góry dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 http://www.kwiaty-na-balkonach.waw.pl/str/encyklopedia_roslin_byliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 10.07.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Bardzo dziękuję . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 10.07.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 U nas młode roślinki nasiały się same, mam tera kilka zaszczepek i to w różnych miejscach nawet bardzo odległych od roślinki macierzystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts