RangeR88 10.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 witam sprawdzalem juz cale forum i nic nie znalazlem na ten temat a jezeli cos przeoczylem to przepraszam sprawa wyglada tak: mam garaz szeregowy zrobiony z płyty ktory przykryty jest plyta zelebetowa i na plyte papa moj problem jest taki ze laczenie plyt wypadlo na moim garazu i papa po 20 latach wkoncu zaczela przeciekac oczywiscie bede uzywal papy termozgrzewalnej problem polega na: 1.czy zrywac stara pape i polozyc nowa czy lepiej na stara polozyc nowa? 2czy jezeli zerwe stara pappe to pomalowac najpierw płyte izolbetem i na to pape czy darowac sobie izolbet(rozmawialem z dwoma fachowcami jeden powiedzial izolbet a 2 ze nie ma sensu o_0 ) 3 jak przymocowac pape do tej cholernej plyty czy wystarczy ze ja rozwine na dachu i zgrzeje palnikiem? 4 uzyc grubszej czy ta ciensza wystarczy? drozsza jest o 1/3 drozsza ;/ z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 10.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nie musisz zrywać starej papy, chyba, że odkleja się od podłoża na dużej powierzchni .Jeśli nie, to sprawdź czy są na starym pokryciu pęcherze,które należy poprzecinać. Do tego możesz spokojnie przykleić papę termozgrzewalną rozgrzewając ją palnikiem. Daj papę o grubości 4mm będziesz miał spokój na następne 20 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nozib 11.07.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dobra radamozna klasc warstwe na warstwesprawdzajac poprzednia nawet do 5 warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 20.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A mnie zawsze mowili ; nie badz gapa nie kryj papą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RangeR88 20.07.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 no ta i co na garaz szeregowy blache mam klasc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 21.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 no ta i co na garaz szeregowy blache mam klasc?? Nie nie na garaz szeregowy papa jest ok ,udanego papowania (dachu oczywiscie) Pozadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts