artur68 10.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Od pewnego czasu przecieka mi wole oko.Pod dachówkami nie ma deskowania jest tylko folia.Udało mi się ściągnąć dachówki i stwierdziłem,że kosz,który jest do okoła wolego oka jest przymocowany pabiakami.Chciałbym to wszystko odeskować, ale tak żeby nie ruszać łat na których są mocowane dachówki.Jest możliwość deskowania od spodu nie wiem co potem czy dać papę na całość czy jednak będę musiał zrywać łaty?Prosiłbym o poradę jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 11.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Deskowanie chcesz dać od spodu? Czy montować je stojąc wewnątrz, ale samo deskowanie miałoby być tam gdzie powinno? W pierwszym wypadku nie ma sensu, a w drugim nie da się bez demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur68 11.07.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 masz rację bez demontażu się nie da.Przemyślałem sobie to wszystko i stwierdziłem że jednak będzie potrzebna ekipa zawodowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.07.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 wole oko to jeden z najtrudniejszych elementów dachu jak się wie jak go prawidłowo wykonać to nawet nie tak bardzo moim zdaniem masz rację, zatrudnij dobrego dekarza do tej roboty, niech to odeskują a potem zgrzeją papę na tym, nie baw się w folię na wolim mam 2 wole oczka i nie mam z nimi żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts