magmi 23.09.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Proszę bardziej oświeconych o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.09.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Proszę bardziej oświeconych o wyjaśnienie. Skorzystaj np. z kalkulatora dociepleniowego . Możesz też skorzystać z programu SALTA 1.1 dostępny pod adresem : Atlasa (Obliczenia cieplno-wilgotnościowe) - wyniki przysyłają (po kilku dniach ) e-mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.09.2003 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Dzięki HenoK - jak zawsze niezawodny! Wprawdzie kalkulator mi nie pomógł, bo nie ma tam wszystkich interesujących mnie materiałów, ale znalazłam na tej samej stronie algorytm oblicznia U dla przegrody wartswowej. Na wypadek gdyby ktoś jeszcze był tym zainteresowany, podaję adres strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 24.09.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 we wrzesniowym Muratorze jest programik do liczenia prametrow roznych przegrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 24.09.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Jeszcze tu jest taki kalkulator, ma trochę więcej materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.09.2003 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Dzięki temu kalkulatorowi z wrześniowego MURATORA dałem koledze zagwozdkę. Gdy dowiedziałem się o sposobie zaizolowania ścian i poddasza (ich grubości) odrazu mu go pokazałem i ... aż dwie godziny siedział i przeliczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts