link2jack 01.07.2017 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Budy-taka nazwa kilkunastu miejscowości. oczym ty chłopie piszesz? Chciałeś mnie obrazić? Gdybyś chciał zapytać o miejscowość to zapytałbys "z jakich bud", "których bud" a nie "z ktorej Budy". Przestraszyłes się moderatora i teraz próbujesz się tłumaczyć... Żałosne. Prorokuje że na forum będziesz traktowany na równi z wg.... Edytowane 1 Lipca 2017 przez link2jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 01.07.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ale Waćpan drazliwy. Napisałem przecież z dużej litery a nie z małej, byłem zdziwiony gdyż nie słyszałem dotad o czyms takim. A lepiej by było podać parametry tegoż ekogroszku przy przytoczonej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts