retrofood 29.07.2008 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Zgadzam się z koleżanką! Chociaż jej nie znam osobiście Każdy tak zaczynal zanim trafił na właściwy plac zabaw. a nie! ja byłem doktorem już w pierwszej klasie podstawówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Gimnastyka??? Hobby tez dla niektórych na pewno Dla mnie seks jest jak kajak - najczęściej dwuosobowy, chociaż bywa inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Gimnastyka??? Hobby tez dla niektórych na pewno Dla mnie seks jest jak kajak - najczęściej dwuosobowy, chociaż bywa inaczej I co ? Lepiej się pływa niż w dwójce? Ale większość zaczynało od kajaka jedynki. Potem z czasem przechodzi sie na wielo osobowe canou (tak to się pisze? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Zgadzam się z koleżanką! Chociaż jej nie znam osobiście Każdy tak zaczynal zanim trafił na właściwy plac zabaw. a nie! ja byłem doktorem już w pierwszej klasie podstawówki... No to miejmy nadzieję, że miałeś sporo starsze koleżanki, bo w tym kraju to jest zabronione przed 15-tką Albo kiblowałeś w pierwszej klasie do 15-tu lat!!! No chyba że Ty nie mówisz o seksie, tylko o grach i zabawach podstawówkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Gimnastyka??? Hobby tez dla niektórych na pewno Dla mnie seks jest jak kajak - najczęściej dwuosobowy, chociaż bywa inaczej I co ? Lepiej się pływa niż w dwójce? Ale większość zaczynało od kajaka jedynki. Potem z czasem przechodzi sie na wielo osobowe canou (tak to się pisze? ) Wieloosobowe??? Wiadomo, jakie są Twoje fantazje, Stuki ale mówisz jakbyś miał tu rzeczywiście jakieś doświadczenia... Wiem że to nie ten temat, ale może chciałbyś się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Sama nie wiem, czy to seks. Bardziej masturbacja mimo wszystko No dobra, a masturbacja to nie seks? A co? Hobby??? Zgadzam się z koleżanką! Chociaż jej nie znam osobiście Każdy tak zaczynal zanim trafił na właściwy plac zabaw. a nie! ja byłem doktorem już w pierwszej klasie podstawówki... No to miejmy nadzieję, że miałeś sporo starsze koleżanki, bo w tym kraju to jest zabronione przed 15-tką Albo kiblowałeś w pierwszej klasie do 15-tu lat!!! No chyba że Ty nie mówisz o seksie, tylko o grach i zabawach podstawówkowych... A może to była pani wychowawczyni?! Bo co takie małolaty mogą zaoferować Całowanie w policzek I to za cukierki......nie kalkuluje się Nie ma to jak starsze winko........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A może to była pani wychowawczyni?! Bo co takie małolaty mogą zaoferować Całowanie w policzek I to za cukierki......nie kalkuluje się a gdzie ty widziałeś całującego doktora? a o tym, że przed 15-tką nie wolno, to działa w obie strony, więc zmowa milczenia działała a ja mierzyłem gorączkę i to nie pod pachą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A może to była pani wychowawczyni?! Bo co takie małolaty mogą zaoferować Całowanie w policzek I to za cukierki......nie kalkuluje się a gdzie ty widziałeś całującego doktora? a o tym, że przed 15-tką nie wolno, to działa w obie strony, więc zmowa milczenia działała a ja mierzyłem gorączkę i to nie pod pachą... No to teraz pojechałeś po bandziie z tym badaniem temperatury....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.07.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 temperaturę zmierzyć się udało... ale najgorsze było to, że za rok okazało się, że... muszę się z tego wyspowiadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 temperaturę zmierzyć się udało... ale najgorsze było to, że za rok okazało się, że... muszę się z tego wyspowiadać! Pierwsza komunia? Dobrze ,że tylko na tym się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Obawiam się, retrofood, że zabiłeś ten wątek swoimi zwierzeniami o penetracji siedmiolatek - teraz wszyscy się zawstydzili że ich pierwszy raz był średnio 10 lat później I pewnie i tak nikt Ci nie wierzy... Sama tak sobie się zastanawiam - wybacz dyletanctwo, po prostu nigdy nie miałam skłonności pedofilczych, więc nie wiem z autopsji - czy siedmioletniemu chłopcu to w ogóle może stanąć? Nie mówiąc o ejakulacji czy też doprowadzeniu siedmioletnej "kobiety" do orgazmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Obawiam się, retrofood, że zabiłeś ten wątek swoimi zwierzeniami o penetracji siedmiolatek - teraz wszyscy się zawstydzili że ich pierwszy raz był średnio 10 lat później I pewnie i tak nikt Ci nie wierzy... Sama tak sobie się zastanawiam - wybacz dyletanctwo, po prostu nigdy nie miałam skłonności pedofilczych, więc nie wiem z autopsji - czy siedmioletniemu chłopcu to w ogóle może stanąć? Nie mówiąc o ejakulacji czy też doprowadzeniu siedmioletnej "kobiety" do orgazmu... Moje łyse włosy mi się jeżą jak to czytam, hehheeee Co do dzieczynek to nie wiem, ale za chłopca w wieku 7 lat to mogę poręczyć w ciemno!!!!! Może retrofoodowi trafiła sie jakaś oziębła sztuka. Trenować trzeba od najmłodszych lat.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ale zbytnio odbiegliśmy od tematu. Nawet nie pamiętam o czym było? O dziwnych zaciekach po Duluxie? Kto zaczął świntuszyć? Dorcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! : Ależ Dorciu! To nie jest zboczenie! To jest własnie normalność! Jak nie sterczy to jest inwalidztwo jak powiedziała pewna gaździna, kiedy tuż po wojnie swatali jej starego frontowego żołnierza: może być bez rąk i nóg, byle inwalidą nie był!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! Już widze ten podpis " zboczek forumowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.07.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Albo "gawędziarz forumowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! Już widze ten podpis " zboczek forumowy" Skąd wiesz czy młoda??? Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! Wnioskuję o nagrodę od redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts