mikolayi 31.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 wczoraj wyczytałem w necie, że średnia długość stosunku pomiędzy homo sapiens wynosi od 7 do 13 minut, co wcale nie oznacza,że i zkrótszych kobieta jest niezadowolona.Oczywiscie mowa o samej, że takto określę, części zasadniczej Nie uwzględnia totzw. gry wstępnej czyli piwa tudzież pytania "czy jestem dla Ciebie wciąż atrakcyjna?" Za to ponoć często podczas dłuższych stosunków kobieta zdąży już w myślach zrobić pranie, ugotować obiad i zapłacić rachunki, no i napisali, że ponoć nie zawsze jest to już przyjemne.Ale to tylko wyczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! Już widze ten podpis " zboczek forumowy" Skąd wiesz czy młoda??? Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! Wnioskuję o nagrodę od redakcji Mi chodziło o młodą duchem O twoje wnętrze, a nie o fizyczność Ja nie mam takiego problemu z żoną. Po prostu ona zaczyna pół godziny wcześniej Ja zdąże się dołączyć!!!!! I wszycy zadowoleni. A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! Pamiętam, jak mój dziadek, widząc w latach osiemdziesiątych kolejkę do sklepu, zapytał po co ta kolejka. ktoś odpowiedział, że ruskie zegarki przywieźli. A dziadek na to: to i ja stanę, może ten mój z wojny też wreszcie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! Już widze ten podpis " zboczek forumowy" Skąd wiesz czy młoda??? Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! Wnioskuję o nagrodę od redakcji Mi chodziło o młodą duchem O twoje wnętrze, a nie o fizyczność Ja nie mam takiego problemu z żoną. Po prostu ona zaczyna pół godziny wcześniej Ja zdąże się dołączyć!!!!! I wszycy zadowoleni. A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! Ohoho - jeszcze lepiej - teraz utrzymujesz że znasz moje WNĘTRZE??? A co Ci obiecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? bawiąc się z równolatką? przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest? a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi? a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... na resztę odpowiedział stukpuk , nie będę się powtarzał... No właśnie nie mam dzieci jeszcze Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! I za to Was lubię... A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! Już widze ten podpis " zboczek forumowy" Skąd wiesz czy młoda??? Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! Wnioskuję o nagrodę od redakcji Mi chodziło o młodą duchem O twoje wnętrze, a nie o fizyczność Ja nie mam takiego problemu z żoną. Po prostu ona zaczyna pół godziny wcześniej Ja zdąże się dołączyć!!!!! I wszycy zadowoleni. A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! Ohoho - jeszcze lepiej - teraz utrzymujesz że znasz moje WNĘTRZE??? A co Ci obiecali? Nazwijmy rzeczy po imieniu ,hihihihiiiiiiii obecali naklejkę i kubeczek Andrzejkowy , a tu niedługo kolejne Andrzejki za pasem. Nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Nazwijmy rzeczy po imieniu ,hihihihiiiiiiii obecali naklejkę i kubeczek Andrzejkowy , a tu niedługo kolejne Andrzejki za pasem. Nic nie dostałem może za mało stukpukasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Nazwijmy rzeczy po imieniu ,hihihihiiiiiiii obecali naklejkę i kubeczek Andrzejkowy , a tu niedługo kolejne Andrzejki za pasem. Nic nie dostałem może za mało stukpukasz???? Honor mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... Świntuszyć nie wolno, o kubeczkach nie wolno, o wędkowaniu też pewnie nie! To co? O budowaniu mamy gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... Świntuszyć nie wolno, o kbeczkach nie wolno, o wędkowaniu też pewnie nie! To co? O budowaniu mamy gadać? własnie, tym bardziej, że budowa się za-waliła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... Świntuszyć nie wolno, o kbeczkach nie wolno, o wędkowaniu też pewnie nie! To co? O budowaniu mamy gadać? własnie, tym bardziej, że budowa się za-waliła! tfu tfu tfu!!!!!!!! Właśnie szczyty murujemy! żeby się nie obaliły!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 jak obalisz literek to bedą stały, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.08.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tak gadamy o sexie z robotami i z wibratorami, a tu materiałów szkolniowych nie ma. To przyniosłem, tylko bez głupich żartów to nie mój żeby potem koleżanki nie mówiły że nie wiedzą o czym wykłady są i jak wygląda taki sexkochanek z wentylkiiem ? http://images26.fotosik.pl/258/14e0474c14378fc5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Boooooooże Stuku nie wiedziałam że takie rzeczy w ogóle robią Gdzie to można kupić? Wiecie co, przejrzałam sobie jeszcze raz cały ten wątek i stwierdziłam, że tak naprawdę to jest cały czas nie na temat - miało być czy to jest zdrada, a nie czy to jest fajne lub czy ktoś to robi. Czy jeśli wasz partner zabawiałby się z sobą/wibratorem/robotem to by wam to przeszkadzało? Ja myślę że każdy ma gdzie indziej tę granicę i o ile nie byłabym zazdrosna o konieczny "upust" np. w sytuacji kiedy się długo nie widzimy, to już mieszanie do tego techniki by mi się nie podobało... Ale czy byłabym zazdrosna? Raczej wkurzona że mam jakiegoś freaka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.08.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tp musisz się Dorcia przyzwyczaić że tylko kilka postów(tych pierwszych) jest na temat, potem to już piszą o wszystkim tylko nie na temat. Według mnie to zależy od danej pary na co sobie pozwalają?! Dla kogoś wibrator kajdanki, itp to noramlna rzecz jak szczoteczka do zębów.... , dla innych posiadanie "stefana" powinno być karalne, ale ja wolę już chyba że zastępuje mnie "gumowiec" lub "stefan" niż autentyk Ja tam nie byłbym zazdrosny, no chyba że "sztuczny lepiej sie sprawuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.08.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dorcia odpowiem Ci tak:wielu osobom, w róznych sytuacjach zadawałem to samo pytanie. A brzmi ono tak:czy lepiej jest grzeszyć a potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło?No i autorytatywnie stwierdzam, że odpowiedź zależy od... tu zagadka, czyli od czego zalezy odpowiedź?Na odpowiedzi czekam do wieczora. Wtedy podam odpoowiedź prawidową, o ile nie padnie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dorcia odpowiem Ci tak: wielu osobom, w róznych sytuacjach zadawałem to samo pytanie. A brzmi ono tak: czy lepiej jest grzeszyć a potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło? No i autorytatywnie stwierdzam, że odpowiedź zależy od... tu zagadka, czyli od czego zalezy odpowiedź? Na odpowiedzi czekam do wieczora. Wtedy podam odpoowiedź prawidową, o ile nie padnie wcześniej. Taaak to jest dobre pytanie... Usłyszałam kiedyś, że najczęściej żałuje się tego, czego się NIE zrobiło, nie tego, co się zrobiło i tej zasady staram się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.08.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Usłyszałam kiedyś, że najczęściej żałuje się tego, czego się NIE zrobiło, nie tego, co się zrobiło i tej zasady staram się trzymać dokładnie. Znaczy: jeszcześ młoda. odpowiadam na zgadkę; na moje pytanie odpowiedź zależy od wieku. w przedziale do 26 lat ponad 90% kobiet odpowiada, że lepiej żałować, że się nie grzeszyło, ale po 50-tce ponad 90% kobiet uważa, że lepiej grzeszyć a potem żałować. Smaczku dodaje fakt, że... to te same kobiety 25 lat później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts