Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy uprawianie seksu z robotem to zdrada? A z wibratorem?

retrofood

Recommended Posts

wczoraj wyczytałem w necie, że średnia długość stosunku pomiędzy homo sapiens wynosi od 7 do 13 minut, co wcale nie oznacza,że i zkrótszych kobieta jest niezadowolona.Oczywiscie mowa o samej, że takto określę, części zasadniczej :) Nie uwzględnia totzw. gry wstępnej czyli piwa tudzież pytania "czy jestem dla Ciebie wciąż atrakcyjna?" Za to ponoć często podczas dłuższych stosunków kobieta zdąży już w myślach zrobić pranie, ugotować obiad i zapłacić rachunki, no i napisali, że ponoć nie zawsze jest to już przyjemne.Ale to tylko wyczytałem...

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? :o :o :o bawiąc się z równolatką? :o przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest?

a w ogóle to masz dzieci? nie widziałaś jak rano sterczy nawet niemowlakowi?

a poza tym ich było dwie i walczyły o moje względy... :p

na resztę odpowiedział stukpuk :D , nie będę się powtarzał...

No właśnie nie mam dzieci jeszcze :D Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! :o :D I za to Was lubię... :lol:

A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum :D powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem :wink:

Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? :lol:

Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! :lol: Już widze ten podpis " zboczek forumowy" :lol:

Skąd wiesz czy młoda??? :o

Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy :-? zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! :D Wnioskuję o nagrodę od redakcji :lol:

Mi chodziło o młodą duchem 8) O twoje wnętrze, a nie o fizyczność :roll:

Ja nie mam takiego problemu z żoną. Po prostu ona zaczyna pół godziny wcześniej :lol: Ja zdąże się dołączyć!!!!! :wink: I wszycy zadowoleni.

A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! :evil:

A o nagrodę możesz jak najbardziej wystąpić! Może chociaż dadzą to co mi wcześniej obiecali! :evil:

Pamiętam, jak mój dziadek, widząc w latach osiemdziesiątych kolejkę do sklepu, zapytał po co ta kolejka. ktoś odpowiedział, że ruskie zegarki przywieźli. A dziadek na to: to i ja stanę, może ten mój z wojny też wreszcie będzie.

o mamulu, czyżbym miał skłonności pedofilcze? :o :o :o bawiąc się z równolatką? :o przecież w tym wieku, to mysmy tylko sprawdzali, czemu nam każą chodzić w majtkach, jak bez majtek jest wygodniej. No a róznice w budowie anatomicznej prowokowały pytania, w stylu, a dlaczego tak jest?

No właśnie nie mam dzieci jeszcze :D Ale żeby niemowlakowi??? Wy faceci to od małego jesteście zboczeni! :o :D I za to Was lubię... :lol:

A co do świntuszenia to Stuku jesteś chyba liderem forum :D powinni Ci dać taki tytuł pod nickiem :wink:

Młoda jesteś to jeszcze mało wiesz o mężczyznach. Dlatego potem juz nam sie tak nie chce i szybko sapć idziemy, bo ile można? 30, 40 lat to samo? :lol:

Ja świntuch?! Osz ty!!!!!!!!! :lol: Już widze ten podpis " zboczek forumowy" :lol:

Stuku Puku - chylę czoła: Twoja teoria co do odwiecznego problemu czemu Wam się już nie chce jak my się rozkręcamy :-? zasługuje na Nobla! CO NAJMNIEJ!!! :D Wnioskuję o nagrodę od redakcji :lol:

Ja nie mam takiego problemu z żoną. Po prostu ona zaczyna pół godziny wcześniej :lol: Ja zdąże się dołączyć!!!!! :wink: I wszycy zadowoleni.

Ohoho - jeszcze lepiej - teraz utrzymujesz że znasz moje WNĘTRZE??? :o :lol:

A co Ci obiecali?

Ohoho - jeszcze lepiej - teraz utrzymujesz że znasz moje WNĘTRZE??? :o :lol:

A co Ci obiecali?

Nazwijmy rzeczy po imieniu ,hihihihiiiiiiii obecali naklejkę i kubeczek Andrzejkowy :cry: :cry: :cry: , a tu niedługo kolejne Andrzejki za pasem.

Nic nie dostałem :-?

No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... :roll: :D

Świntuszyć nie wolno, o kbeczkach nie wolno, o wędkowaniu też pewnie nie! To co? O budowaniu mamy gadać? 8)

własnie, tym bardziej, że budowa się za-waliła! :D

No pięknie - zaczęło się od wibratorów, a skończyło na kubkach... :roll: :D

Świntuszyć nie wolno, o kbeczkach nie wolno, o wędkowaniu też pewnie nie! To co? O budowaniu mamy gadać? 8)

własnie, tym bardziej, że budowa się za-waliła! :D

tfu tfu tfu!!!!!!!!

Właśnie szczyty murujemy! żeby się nie obaliły!!!!!!

Tak gadamy o sexie z robotami i z wibratorami, a tu materiałów szkolniowych nie ma. To przyniosłem, tylko bez głupich żartów to nie mój :lol: :lol:

żeby potem koleżanki nie mówiły że nie wiedzą o czym wykłady są i jak wygląda taki sexkochanek z wentylkiiem :lol: ? :lol:

http://images26.fotosik.pl/258/14e0474c14378fc5med.jpg

Boooooooże Stuku nie wiedziałam że takie rzeczy w ogóle robią :o Gdzie to można kupić? :wink: :wink: :wink:

Wiecie co, przejrzałam sobie jeszcze raz cały ten wątek i stwierdziłam, że tak naprawdę to jest cały czas nie na temat - miało być czy to jest zdrada, a nie czy to jest fajne lub czy ktoś to robi.

Czy jeśli wasz partner zabawiałby się z sobą/wibratorem/robotem to by wam to przeszkadzało?

Ja myślę że każdy ma gdzie indziej tę granicę i o ile nie byłabym zazdrosna o konieczny "upust" :wink: np. w sytuacji kiedy się długo nie widzimy, to już mieszanie do tego techniki by mi się nie podobało... Ale czy byłabym zazdrosna? Raczej wkurzona że mam jakiegoś freaka w domu :evil: :D

Tp musisz się Dorcia przyzwyczaić że tylko kilka postów(tych pierwszych) jest na temat, potem to już piszą o wszystkim tylko nie na temat. :lol: :lol: :lol:

Według mnie to zależy od danej pary na co sobie pozwalają?! Dla kogoś wibrator kajdanki, itp to noramlna rzecz jak szczoteczka do zębów.... :lol: , dla innych posiadanie "stefana" powinno być karalne, ale ja wolę już chyba że zastępuje mnie "gumowiec" lub "stefan" niż autentyk :lol: :lol: :lol: Ja tam nie byłbym zazdrosny, no chyba że "sztuczny lepiej sie sprawuje" :o :lol:

Dorcia odpowiem Ci tak:

wielu osobom, w róznych sytuacjach zadawałem to samo pytanie. A brzmi ono tak:

czy lepiej jest grzeszyć a potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło?

No i autorytatywnie stwierdzam, że odpowiedź zależy od...

tu zagadka, czyli od czego zalezy odpowiedź?

Na odpowiedzi czekam do wieczora. Wtedy podam odpoowiedź prawidową, o ile nie padnie wcześniej.

Dorcia odpowiem Ci tak:

wielu osobom, w róznych sytuacjach zadawałem to samo pytanie. A brzmi ono tak:

czy lepiej jest grzeszyć a potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło?

No i autorytatywnie stwierdzam, że odpowiedź zależy od...

tu zagadka, czyli od czego zalezy odpowiedź?

Na odpowiedzi czekam do wieczora. Wtedy podam odpoowiedź prawidową, o ile nie padnie wcześniej.

Taaak to jest dobre pytanie... Usłyszałam kiedyś, że najczęściej żałuje się tego, czego się NIE zrobiło, nie tego, co się zrobiło i tej zasady staram się trzymać :wink:

Usłyszałam kiedyś, że najczęściej żałuje się tego, czego się NIE zrobiło, nie tego, co się zrobiło i tej zasady staram się trzymać :wink:

dokładnie. Znaczy: jeszcześ młoda.

odpowiadam na zgadkę; na moje pytanie odpowiedź zależy od wieku.

w przedziale do 26 lat ponad 90% kobiet odpowiada, że lepiej żałować, że się nie grzeszyło, ale po 50-tce ponad 90% kobiet uważa, że lepiej grzeszyć a potem żałować. Smaczku dodaje fakt, że... to te same kobiety 25 lat później... :D :D :D